20 Aralık 2012 Perşembe

Mega Holdings Yalanı, Dolandırıcılığı, Enes olgun

anlış anlaşılmasın kimsenin yaptığı işe karşı değilim burada. ama sadece mega holdings diye network marketing adı altında çalışan sözde şirket. 
işine kanmış arakadaşlar ve sunum yapılıp araştırma yapmak isteyen arkadaşlar için açmışımdır bu blogu.

öncelikle sizlere Network marketing ve mega holdings hakkında biraz bilgi verecem sonra bunlar arasındaki gerçekte olanları ve onların anlattıklarını yazacam.

NETWORK MARKETİNG NEDİR ?


21.yy’ın ticaret sistemi olarak görülen Network Marketing, gün geçtikçe büyümekte ve dikkatleri üzerine çekmektedir. Kişinin tamamen kendi emeği ile doğru orantılı gelir sağlayan bu ticaret sistemi, tüm katılımcılarına eşit fırsat sunması, başlamak için bilgi ve deneyim gerektirmemesi ve çalışma saatlerinin kişinin kendisi tarafından belirlenmesi özellikleriyle ön plana çıkmaktadır. Şimdi bu ticaret sistemini biraz daha yakından inceleyelim ve öncelikle çalışma mantığına göz atalım..
Network Marketing NedirKlasik tarz ticaret sisteminde, üretilen bir ürün müşteriye ulaşana kadar depo, nakliye, distribütör, bayi gibi birçok aracıdan geçer. Hatta ürünü müşteriyle tanıştıran reklam dahi bir aracıdır. Bu aracıların çeşitliliği ve varlığı ürüne göre farklılıklar gösterebilir. Fakat sonuç olarak ürünün müşteriye ulaşmasını sağlayan birçok aracı vardır ve bu aracıların kârları ürünün fiyatına yansır. Örneğin, bir ürün 100TL’ye mâl oluyorsa, bu ürün müşteriye ulaşana kadar geçtiği tüm aracıların kârlarını ve hatta reklam masraflarını üzerine ekletecek ve karşımıza 160TL (örnek tabi) gibi bir rakamla çıkacaktır.
Network Marketing ticaret sisteminde ise sadece tek tip aracı vardır, buda şirketin kendi katılımcıları yani distribütörleridir. Yukarıdaki örneğimizde klasik tarz ticaret sistemi ile bize ulaşan 160TL’lik ürünün 60TL’si aracılara gidiyordu. Network Marketingde aracılar distribütörler olduğu için bu pay distribütörlere belirlenen komisyon planı ile dağıtılır.
Şunu da belirtmek gerekir ki, Network Marketing ile dağıtım yapan bir şirketin ürünü/hizmeti piyasa değerinin altında da olabilir, piyasadaki değeri ile eşdeğer bir fiyattan da satılabilir. Fakat asla daha pahalı olamaz/olmamalı. Bazı ürün çeşitleri karşılaştırma yapmaya müsait olmasa da doğru bir Network Marketing şirketinde asla fahiş bir fiyat olamaz..
Burada çok önemli noktalar var arkadaşlar dikkat edin. Network Marketing ile dağıtım yapan bir şirketin ürünü/hizmeti piyasa değerinin altında da olabilir, piyasadaki değeri ile eşdeğer bir fiyattan da satılabilir. Fakat asla daha pahalı olamaz/olmamalı. 

Ama mega holdings fiyatı en çok 300 TL olan bir web sitesini 1900 TL den satıyor. 
bu çok açık ve net bir sonuçtur arkadaşlar. burada bir örnek var mega holdings Network marketing yapmıyor. aksine saadet zinciri Dolandırıcılık yapıyor.


MEGA HOLDİNGS NEDİR ?

Mega holdings. 1999 yılında malezyada bir matematik dehası Micheal cheng tarafından kurulmuş bir sistemdir.
Mega holdings sunum yaparken ilk başta. neredeyse tüm dünyada iş yaptığını ve belirterek dünyanın 271 ülkesinde iş yaptığını öne sürerler. emin olun bu işn En çok yapıldığı yer Türkiyedir farklı ülkelerde var yok demiyorum ama türkiye o ülkelerin 100 lerce katı üzerinde bu işi yapıyor. Nedeni ise bizim oturarak para kazanmayı Çok istediğimizden kaynaklanıyor. 
ve şunu belirtirler. çinde, Japonyada her 3 insandan biri bu işi yapar. Bu sadece kendilerince dilden dile geçen kanıtı olmayan bir ön yargıdır. 
Hem çinde japonyada 3 adam bi masada oturdumu ya bi Telefon yapar ya bi robot, bizim ülkemizde 3  4 adam bi masaya oturdumu ya okey oynarlar yada sunum yaparlar :)

arkadaşlar bu Yazdıklarımı okuyanların hemen hemen hepsi Sunumu dinleyip. araştıran kişilerdir.
ve sizlere mega holdings ile Network marketing arasındaki farkı anlatacam. kanıtlarda var...

Arkadaşlar sizlere mega holdings işini türkiyede 10 bin 15 bin kişi yapıyor diyecekler.  fotoğraftaki gibi. KURALLARI ÇOĞUNLUĞUN KOYMASI, ÇOĞUNLUĞUN HAKLI OLDUĞU ANLAMINA GELMEZ. SADECE ÇOĞUNLUĞUN KOLAY ALDANDIĞI ANLAMINA GELİR.
Buda çoğunluğun bir işi araştırmadan soruşturmadan arkadaşına güvenip işe girenlerden oluşuyor.

  1. Fiyatı en çok 300 TL olan bir web sitesini neden 1800 TL den satıyorsunuz diye sorun.
  • Çünkü bizim tatil fırsatımız var,  biz seminerler düzenliyoruz kişisel gelişim dersleri veriyoruz ve web site tasarım dersi veriyoruz diyecekler.






  • Arkadaşlar tatil fırsatı nasıl var açıklıyayım Sağ tarafına 50 adam alacaksın Sol tarafına 50 adam alacaksın 100x1800=180.000 TL para kazandıracaksın şirkete. Tabi bu senin en az 1 2 seneni alır. O dengeyi sağlamak için bu kadar paradan sana en çok 5  6  bin TL verirler.  ve sana tatil fırsatı o zaman ancak cıkar. oda mısır gezisi malezya vs.vs 5  6 günlük en çok 3 bin TL masraflı bi tatil olur.                Gel bana o kadar para kazandır ben seni 1 ay gondereyim tatile :)
  • Seminerler düzenliyorlarmış.  17 Ağustos 2013 te istanbul Haliç kongre merkezinde Mega holdings tarafından düzenlenecek bir seminer varmış. ama bilet fiyaatı 50 TL :)
  • 3.000 kişilik bir seminer olacakmış kongre merkezinin günlük fiyatı TL parası ile 40.000 TL
  • 3.000x50=150.000-40.000= 110.000 TL Tamam bunun 10 bin TL si masraf olsn bilet parası, vergi olsn. Buradanda 100 Bin TL para kazanıyorlar. Ayrıca türkiyenin diyer şehirlerinden gidenlerde kendi ceplerinden gidiyorlar... Bumu verdikleri seminerler.. 
  • kişisel gelişim dersi veriyorlarmış, kişisel gelişim eğitimine muhtaç biri isen. git 200 300 liranı yatır bu işin uzamnları var sadece bu işi yapanlar var mega holdings sözde network marketing yapanın kişisel gelişim ile ne alakası war:)  ( ben söyle bi alaka kuruyorum zincire dahil oldun ya yakınındaki arkadaşları zincire dahil etmek için aptalsanız biraz bi kaç şey öğretirler ki arkadaşını daha rahat getirebilesin.
  • Ve onemli Noktalardan biri  web tasarım dersleri veriyorlarmış.
  • wordprees,joomla açık kaynak kodlu sistemler kuruluyor. sadece girip hazır temalar atılıyor.yazı yazıyorlar başkada bişey yok.

    1. Herhangi bir programlama dili öğretilmiyor.HTML.PHP. vb.  en basitinden HTML ve CSS bilmeden web tasarımı yapamazsın...

    Arkadaşlar buda KANALD ye girdiklerini idda eden bir fotoğraf. ama videosu Yok Sanırım bu fotoğraf Türkiyede mega holdingsten en çok kazanan ENES OLGUN tarafından Photoshopla yapılmış sadece bir fotoğraftır. 
    Size sunum yapan birisine. Bu fotoğrafın videosu nerde dediğinizde photoshopla yapılmış dediğinizde. her hangi bir şehrin ismini verirler Urfa, Ankaradan biri yaptı işte. onu bulmaya çalışıyoruz. şu anda inan bende bunu yapana karşıyım. cahiller var işte heryerde cevabını alırsınız muhtemelen :)


    Yani arkadaşlar. Özetle Mega Holdings bir saadet ( titan ) zinciridir.

    Ha bütün bu anlattıklarımdan Sonra  Hala biz yasal iş yapıyoruz diyenler varsa. 
    Sizlere şöyle örneğim olacaktır.

    Türkiyede hemen hemen her yerden herkesten vergi alınır bir şekilde. ama karşılığıda bir şekilde verilir.

    Örn: Bir araba düşünün plaka vergisi, yıllık vergisi, trafik sigortası, muayene vergisi vb. bir çok vergi ödüyoruz ama bunlar karşılıklı Yol, ışık, trafik polisi, vb. şekilde bize geri dönüyor. hiç kimse sorun yaşamıyor bu konuda ve parası yeten herkes araba sahibi oluyor...

    Mademki siz verginizi eksiksiz bir şekilde devlete ödüyorsunuz...  o zaman bnm bu açtığım siteyi ve daha baya siteler var şikayet edin mahkemeye verin erişime engellesinler. yada kapatsınlar. O zaman herkes sizin yasallığınıza inanır.. sonuçta verginize karşılık bir şey oluyor :))



    Arkadaşla son olarak burada gördüğünüz netwrok marketing sitesinde network marketing  nedir diye açıklamışlar adamlar.  buna Rağmen mega holdingse inananlar var.  
    işte burda kanıtı kendiniz siteye girin bakın. 
    Diyorki network marketing adı altında iş yapan bir şirketin ürünü, piyasadakinden daha ucuz olabilir piyasadaki ile aynıda olabilir Asla ama Asla piyasadan Daha pahaLı. olamaz.  
    ama mega holdingsin ürünü olan web site normalde 323 TL iken Mega holdings 1840 TL den satıyor. :)  karar size kalmış....  

     Buda onların sattığı web sitesinin aynısından. farklı bir şirkette araştırdığım fiyat listesidir.. 

    İNSANLIK ÖLMEDİ ÖLMEYECEKTİR.... 
    SİZLERİ BİLGİLENDİRMEYE DEVAM EDECEĞİM ARKADAŞLAR.

    sizden tek bir ricam etrafınızdaki arkadaşlarınıza diikat edin zincire dahil etmelerine izin vermeyin. 
    sizin değerinizi anlayacaklardır... 

    255 yorum:

    1. madem böyle diyorsun 323 tl açılan 3 yıllık web site şirketinin neden ismini vermemişsin daha bu zamana kadar tek bir yorum bile almamışsın seni destekleyen de yok.site fiyatları da belli hiçbir şirket sınırsız özeliklere sahip wep steyi 323 tl ye de vermiyor. yaz şirketin ismini bende oradn wep site açayım. iyi araştırmışsın ama boş bili vermekten başka işe yaramamış galiba:::)))

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Ben de son günlerde bu gibi işlerden teklif aldığım için araştırıyorum, nedir ne değildir diye. Yaklaşık 8-9 yıldır web tasarımı ile ilgileniyorum ve bu işe girenlerin çoğunun web tasarımı ile alakası yok ve bilinçsizler bu konuda. "yıldırım Reys" isimli yorum yazan arkadaşım muhtemelen bu işe yatırım yapmış ki yaptığı yorumdan belli oluyor. Öyle olduğunu düşünerek yorum yapacağım bende lütfen yanlış anlamayın; eğer bu işi yapıyorsanız, aldığınız web tasarım eğitimi nerede? bunu nereden anlıyorum biliyor m usunuz, çünkü host fiyatlarından gerçekten haberiniz yok. bu yazıyı yazan kişi paylaşmamış ama ben paylaşayım google hosting diye taratırsanız karşınıza http://www.hosting.com.tr/ çıkar. fotoğraf ile paylaşmaya gerek yok tıklayıp kendiniz inceleyin ama bulamam diyorsanız direkt http://www.hosting.com.tr/Hosting/Web_hosting.aspx buradan da ulaşırsınız.

        mega holding 10 gb alan 1 domain ve sınırsız trafik verdiğini söylüyor sunumlarında. verdiğim siteye girdiğinzde sınırsız alan sınırsız domain barındırma ve sınırsız trafik 3 yıllık fiyatı 323 tl. ve farkındaysanız sitenin uzantısı com.tr ! mega holdingin sağladığı imkanların fiyatı bu sitede maksimum 150 tl ediyor. siz 750 dolar + KDV den bahsediyorsunuz. başkalarını zengin etmekten başka birşey yapmış olmuyoruz dolayısıyla.

        Mega holding te çalıştığını söyleyip arkadaşlarını aynın işe yapmaya davet eden arkadaşların çoğu web sitesi tasarımından anlamadığı halde çok büyük paralar kazandıklarını söylüyorlar. madem öyle ben bir soru sormak istiyorum, türkiyede yüzlerce web-master şirketi var.(yüzlerce dememin sebebi yaptığı bir siteyi en az 2000-3000 liradan satabilen kaliteli şirketlerden bahsediyorum) peki bu şirketler zaten site yapıp satıyorlar, o zaman onlarda bu şirkete katılsın hem müşterisini de kendileri bluyorlar ee arada bedavadan daha doğrusu sizin tanımınızla katlı olarak para kazansın. sorum şu web tsarımı yapan şirketler enayi mi de bu mega holdinge katılmıyorlar?

        Sil
      2. yıldırım Reys adlı arkadaş. Firma ismi mi arıyorsun. NATRO. al sana firma ismi. Adresmi istiytorsun www.natro.com SINIRSIZ ALANMI İSTİYORSUN :

        MEGA:
        550 TL ye sınırsız alan verir, 1 adet veritabanı veirir, geri kalan özellikler FOS. Canlı detsek ve teknik destek yok, derdin olsa ingilzce bilmiyosan boku yedin.

        NATRO :
        1 - Sınırsız alan, sınırsız veritabanı,
        2 - LÜTFEN BURAYA DİKKAT : 10 ADET SİTE BARINDIRABİLME ÖZELLİĞİ
        3 - HAFTALIK YEDEKLEME
        4 - Ülkenin 6 farklı şehrinde yedek DATACENTER
        5 - Özel firewall
        6 - 24 SAAT TÜRKÇE !!! TEKNİK DESTEK

        Diğer özelliklerini saymayım istersen kardeşşşşşş gir kendin gör. Siz ancak üniversitelerdeki tüyü yeni biten çocukları kandırısınız. 17 yıldır web tasarımı ile ilgileniyorum. Sizin kadar sahtekar firma görmedim. JOOMLA ve WP gibi sistemleri küçümsemem bende kullanıyorum ama CMS yükleyip WEB TASARIMI ÖĞRETİYORUZ demeyin bari.

        En başınızdaki adam kim ENES OLGUN mu ? neden bu adamın sitesi MEGA SUNUCULARINDA DEĞİL ?? bu sorunun cevabını verecek olan bu yoruma cevap yazsın. ENES OLGUNUN WEB SİTESİ MEGA SUNUCULARINDA YAYINLANMIYOR. NEDEN ??

        Meganın sunucuları berbat diyemi, acaba :D

        SON SÖZ : Bİ BOKU BİLİYOSAN KONUŞ ALİM SANSINLAR, BİLMİYORSAN SUS DA ADAM SANSINLAR.

        Saygılar

        Sil
      3. yananlar var gördüm aman kanmayın mega holdinge

        Sil
      4. Ağzınıza sağlık, aydınlatma şahane olmuş.

        Sil
      5. Arkadaşlar mega holdings te çalışma mantığını kısaca anlatayım bana 1900 $ girdi kendimden çıkartıp başkasına sokma mantığıdır :)

        Sil
      6. Bu yorum yazar tarafından silindi.

        Sil
      7. natron.com u öneren arkadaşımız. NATRO.COM
        Müşterilerine host kavramında her türlü hizmeti sunan Natro.com oluşumu, Türkiye’de en çok domain barındıran firmalardan biridir. Kesintisiz uptime ile müşterilerine güven kazandırmış bir firma. Host hizmeti konusunda müşterilerini bir türlü memnun edemeyen Natro.com’un, destek birimlerinin yetersiz çalıştığı, ftp yedeklerini almadığı gibi bir çok şikayet ile webmaster forumlarında karşılaşabilirsiniz. Müşterilerinin çoğu host paketinden memnun değil.
        Artıları: Uptime oranı yüksek, kesintisiz iletişim
        Eksileri: FTP yedekleri alınmıyor, Kontrol panelinde yedek alma sorunu yaşanıyor. Online destek ekibine istediğiniz anda ulaşamıyorsunuz. Müşterileri, Natro.com firmasında yardım almak istedikleri zaman 1 günlerini sırf bu iş için ayrımaları gerekiyor. Daha.Net’te bulunan “Ne kadar para verirsen, o kadar değer görürsün mantığı” burada biraz farlı. Fark şu: Ne kadar para verirsen ver, değersizsin..
        Müşteri Memnuniyeti: % 49
        Puanı: -6-

        arkadasın tavsiyesine uyup alabilirsiniz.senin belli ki araştırma ruhun yok önce tavsiye edecen firmayı bir araştır ondan sonra resmini falan koy ismini yayınla.insanların sırf aklını bulandırmak için yorum yazıyorsunuz.

        Sil
      8. kayınçomda girdi bu işe ve zengin olma hayalleri kuruyor şuan. benim dileğim zararını telafi edip bu haram oluşumdan kaçması yönündedir. inşallah kurtula bilir lakin kendini baya kaptırmış bve inanmış.

        Sil
      9. Usteki benim yorumum aradan aylar gecti megada calistim ve arkadaslarima sunum falan yaptim arkadaslarim sen varsan ben varim dedi benim icin onur verici birsey ama direkten dönduk mega yalan dolan arkadaslarimdan cok OOzur diledim COK PISMANIM KIMSE BU ISE GIRMESIN.

        Sil
      10. Usteki benim yorumum aradan aylar gecti megada calistim ve arkadaslarima sunum falan yaptim arkadaslarim sen varsan ben varim dedi benim icin onur verici birsey ama direkten dönduk mega yalan dolan arkadaslarimdan cok OOzur diledim COK PISMANIM KIMSE BU ISE GIRMESIN.

        Sil
    2. İşte size bu dolandırıcılığın resmi belgesi...!!! www.godaddy.com
      Şimdi ey akıllı insanlar 60$ a satılan ürünü hangi salak 300 TL ye alıp hele hele 1600 TL ye satabilir? Tabii ki network üyeleri :)) Network dışında neden mutlu müşteri başarı hikayeleri yok ta para kazanmış lüks araçlara binen network üyelerinin sözde başarı hikayeleri var ?? Neden ? Neden fokus olunan yer hep kazanılacak para? Neden ürün değil? Neden Müşteriler değil? Herneyse sonuç olarak bu sistemlerin asıl ve yegane amacı para kazandırma vaadiyle network e alıncak üyelere yapılacak TEK SATIŞ. Çünkü bu tarz insanlardan 100 binlerce var ve sadece bunlara para kazandırma vaadiyle yapılacak satışlardan elde edilecek gelir network ün başındaki adamlar için kafii hemde ömür boyu... Lütfen bu tuzaklara düşmeyin, soru sormaktan çekinmeyin ve odak noktasını kaçırmayın....

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. https://www.networksolutions.com o web sayfasina degill bu sayfaya bakacaklar.mega nin calistigi sirket bu. Bmw marka aracin fiyati ile dogan sahin fiyatini karsilastirmak gibi olmus senin kisi 3 yillik prem. Pakettin fiyatina bak istersen

        Sil
      2. Usteki yorumu ise ilk girdigim zaman yapmistik simdiki dusuncem KESINLIKLE BU İSE BULASMAYIN.pisman olursunuz yalan dolan facebookta paylastiklari seyler %90 ni yalan su dubai ye gitti yaziyor adamam adam bilmem kimin sunumunda resimler falan hepsi yalan kac kisilik ekibin var su kadar alakasi yok sadece siz ise girindiye yapilana göz boyama yalanlari DİKKAT EDIN ARKADASLAR

        Sil
    3. Sadece Şunu Söyluyorum ; site fiyatı 300 tl vs. diyorsunuz Tamam doğru yanlış bişey yok fakat Network Marketing yapan şirketlerden biri olan Mega Holdings 1850 TL ' Nin %80 ini Ekibe dağıtıyor , %20 si İse kendi bünyesine katarak hem daha fazla kar yapıyor hemde satışı garanti olmuş oluyor. Mega Holdings e Giriş 300 tl site fiyatı olsaydı ee bu adam 300 tl yatırdı ekipteki insanlar %80 kar marjını nerden alıcaklar veya Şirket %20 kar marjını nerden alıcak ?

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. O zaman ortada ürün yok. Tamamen para üzerinden para kazanma. Buda titan oluyor ?

        Sil
      2. Fatih KURT'a itaafen ; Tamam 323 tl ye sunan kurum 7/24 teknik destek ve danışmanlık artı MLM öğretiyo mu ? eğer senin mantığınla bakarsak klasik ticaretteki aracı kurumlar yüzünden 50 kuruşluk kolayı 2 TLye içiyor olmamız nekadar hakkaniyetli ? 1980-1970 lerin mantığıyla bilişim çağını yorumlamak ne kadar akıllıca ?

        Sil
      3. sunumu yapan delikanlının ifadeleri hiç bu yönde değildi,e hani sitene reklam alacaktın(bir türlü açılamayan site) yazık yazık.

        Sil
    4. ben şunu söylemek istiyorum eger gerçektende bunlara inanıyorsanız hani iki üç yıl içinde çok güzl yerlere glceginize inanıyorsanız cidden büyük bir yanılgı içersindesiniz bunun kanıtları: birinci kanıt olarak bu işi yapan kişilerin seminerlerini izlediginizde bn sürekli degişen insanları görmedim emin olun illa cemyılmazın çıkıp alay etmesini beklemeyin bu işin bir komplo oldugunu birilerinin söylemesine gerek yok veya alay malzemesi olmasınada hiç gerek yok:)ki seminerlerinde şunu söylerler iki yıl sonra kıralsın sen oturacan para akacak e kaç yıl oldu sen o koltukta oturuyosun hala diye sorarlar adama ikincisi. şirketin yapacagı en marjinal şey şudur üniverstede bir kişi birkaç ay içinde altında süper bir araba yurt dışı tatili gezme tozma eylenme ve dehşet para yagmuru e ne oldu seni gören herkes hayran olmazmı sana ve bu kaynagın nerden geldiginide ögrenmek isterler yani merak :)e sende şu gelenler için ençok çalışan ve para yatıran kişi olcan tabiyani sen sabah ögle akşam belirsiz çalışıp çabalıyacan iki yıl sonra köşe olcan valla bn sana diyim senin altındaki kişi sayısı arttıkça sana düşen gelirin yüzdeside düşüyo ve pek kişide para verip üye olmaz bu işe az bir para degil çünkü ve şöyle birşeyde var diyolarya para akışı hep olcak diyelim türkiyedeki herkes bu işe girdi e enson giren mazlumların günahı ne en baştakiler milyoner oldu en sondaki ne yapsın ne zaman en sondaki olacagın da hiç belli degil ..saygılar

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. 1.Soruna Yanıt sen sürekli aynı kişinin seminerine gitmişsin
        2.Soruna Yanıt gelirin yüzdesi düşüyor mu ? dostum sana başka bi şey anlatmışlar yanlış yere yazmışın benimle irtibata geç sana doğrusunu anlatalım ya da Hiç anlamamışsın sana anlatılanları
        3.Soruna Yanıt Türkiyedeki herkes bu işi yapmaz neden mi ? Kendinden pay biçebilirsin mesela ya da sana şöyle bir soru sorsam 1 Yılda Türkiyede kaç kişi 18 ine girer ya da kadınlar çocuk doğurmayı ne zaman bırakır bunlara cevap verebildiğinde ve bunların cevapları olumsuz olduğunda haklısın derim ama şunu söyleyeyim bir işi kötüleyeceksen önce o işi en ince ayrıntısıyla öğren komik olma !

        Sil
      2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

        Sil
      3. Lan mert malı. Olum sen harbi salaksin. Hiç meganin sizin tabirinizle iki kat büyüme hiziyla(iki kol meselesi) yani;%100'le, Turkiyenin doğum ve 18'e girme yaşinin orani bir mi? Herkes catir catir dogursa yine %10'u geçmez.

        Sil
      4. Mert olum sen horizonda kaybolmuşsun.

        Sil
    5. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      YanıtlaSil
    6. bu yorumu yapanlar ve konuyu açanlar bende orda çalışıyorum ve 4 gün sonra altıma audi a6 alacam noldu lan yalancılar sizin de amk kooyacam

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Aldınmı lan audi a6 yü yoksa babayımı aldın.

        Sil
      2. ÖNCE YALANINI SONRA TİPİNİ :D BU SURATLAMI ALACAN

        Sil
      3. ben girdiğime pişman oldum buda arabadan bahsediyor ne arabası param boşuna gitti....

        Sil
      4. yaw he he alırsın a6'yı

        Sil
      5. Bu yorum yazar tarafından silindi.

        Sil
      6. Şunu söyleyeyim eğer ki burada bir konu tartışıyorsanız öncelikle bir insan olarak saygı göstermeyi öğrenin daha sonra da tartıştığınız konu hakkında bilgi edinip aklınıza yatmayan yerleri sorun bu niye böyle diye eğerki cvp alamazsanız o zaman savunduğunuz fikir üzerinden konuşmaya devam edin cvp alıyorsanız da benim dediğim dedik benim dediğim doğru diyorsanızda bana sizin lafınıza inanmam için bir şey sunun bana mesela kac yaşındasın vede bu yaşına kadar tek başına kac arpa boyu yol aldınızonun gibi çünkü sisiz başarısızlıklarınız benim vizyonum olamaz ki sizin yolunuzdan gideyim. Mega her şey düzmece diyenin bir aklından iki aklı yerinde ise de bilgili bir şekilde konuştuğundan şuphe ederim cünkü aklı yerinde olsa bilgi toplar karalamak yerine elinde bir dayanakla bir belgeyle savunduğu şeyi tartışır boş ağızla konuşmaz. laf ebeliği yapmaz bilgili insan. hangi iş varki oturduğun yerden sisteme dahil olduğun icin para kazanasın varsa söyleyin hep beraber gidelim. bazı arkadaşlar denklik ten dolayı eleştiriyor. Arkadaşım denklik varki emek var calışan adam her türlü denkliğini oluşturur kazanır calışmayan olduğu yerde kalır. denklik olmasaydı sadece üstteki kazanırdı.üstteki kazanıyor der bu defa sadet zinciri diye tartışırdık. ürüne vede fiyatına laf adenler de gidip köşe başındaki markete sormasınlar bunu fiyatı normal mi diye gitsinler tübitak' a mega gurup bilişimin ürününe bictiğiniz fiyat ne kadar belge alabilirmiyiz desinler o belge de evet 930 dolar yazmıyor o belgede 6480 tl yazıyor. eğerki bir şeyi eleştiriyorsanız kuralına göre oynayın. ben bu zaman kadar 200 'ü aşkın kişiye sunum yaptım bunların icerisinde web masterde varda onlara fiyat söylemeden önce soruyorum sence full paket bir ürün kac paradır diye adamlar fiyatı duymadan söyledikleri şey 4 5 bi tl den aşşağı olmaz diyor. mega holdins sadece domain hosting satmıyor ki kalkıpta ürününü 300tl versin her şeyiyile sınırsız full paket bir ürün. icerisinde her kesin rahatlıkla kullanabileceği türkce bir tasarım programı var ve kod kullanmadan tasarımını yapıyor. burada ilaki bir web master vardır belki bu yaz okur cıksın bana desin ki en az 50 sayfalık bir web sitesini 930 dolarda aşşağı bir fiyata tasarlarım ve ayrıca 7/24 gücellerim ve aynı zamanda 7/24 türkce destek hattı emrinde olur . megadan başka bir yerde varmı böyle bir hizmet bakalım

        Sil
    7. Bune yav 750$ diye ödememi olur bende yıllardır web tasarım ve proğramcıyım buzaman kadar çok site aldım sattım ve şuan isterseniz 3 yıllık domaini 15 ve 30 tl 60 Gibi Fiyatllara Elde edebilirsiniz Hosting gelince hosting eğer iyi araştırısanız herşeyi sınırsız bazı büyük forumlarda yıllık aylık kampanyarlar ve hediyeler var eğer uğraşırsanız bedava bile getirebilirsiniz sponsor bulabilrisniz(çoğukez yaptım)sınırsız hosting dışarda 100 tl ise 3 yıllık kampanyalı 200 tl bile alınabilir.

      şimdi tasarıma gelelim hiçbir işi bilmen biri Ftp ile dosya atmatmayı videolar ile öğrenebilirve bir wordpress kurup istediği gibi tasarlıyabilir çoğu istediğiniz tarzda temalar var üstelik ÜCRETSİZ!!!.
      Diyeceğim şu banada teklif geldi ve bana çok soğuk oldu 750$ neden vereyimki ya sağıma ve soluma bir müşteri bulamazsam ne olcak param boşa gidecek 7 gün içersinde geri alabiliyorum ama 7 gün yeterlimi bence deil.
      ben yaşadığım yerde 100 tl yıllık site yapıyorum dedim Şirket,Kişisel Basit siteler ona bile 2-3 kişi geldi ya ben bunun reklamını yapsaydım kimse hatta küfür bile yağardı

      anlıyacağınız oki gidin başka iş yapın Youtube video yükleyin adwors yapın bundan daha iyi 0 Masraf %100 Kazanç

      YanıtlaSil
    8. yav şu sınırsız hosting ve websitesini kim hangi şirket veriyo madem doğru söylüyosunuz bi şirket kurum adı verinde ordan alak havaya söylüyonuz 1850 TL yerine 200 TL ye maledelim müslümanlar :) valla full kurusıkısınız tamam Hosting.comtr yi ben 100 tane arkadaşıma tavsiye ediiim bu hosting.comtr bana ne verecek bedava müşterimi kazandıralım şimdi 2 arkadaşıma tavsiye edersem bana 120 $ verirmi ki herşeyi bilen insan eminim sen fatih terimden bile daha iyi biliyosundur teknik direktörlüğü gelde az MLM öğren herşeyi bildiğini sanırsa insan aslında hiçbir şey bilmiyodur (yaz bunu bi kenara güzel söz)

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Yaz google a bulursun siteyi burda felsefe yapmana gerek yok baskan

        Sil
      2. mert demir alın teri çok mu zor kardeşim... kursuna gidip kendini geliştirmek azap mı.... azapsa bu işide yapma.. bu işi yapman için ya web e gönül vermiş olman lazım yada kolay para istiyor olman lazım.. yorumlarına bakılırsa kolay para istiyorsun o zaman bu işin uzmanlarına çocuk ağzıyla cevap vereceğine sus saygı göster...

        Sil
      3. https://www.networksolutions.com/mobile/view-your-order.jsp?hostingLoaded=true&flowName=hosting. Bu linki tikla kardes sinirsiz web site sahibi olursun fiyatina dikkat beyler bu 300 tl diyen arkadas merdiven alti sirketlerden fiyat alacaginiza buna bakinn calistigimiz sirket fiyatina

        Sil
      4. Ama bizim Easybuilder'ımız vaaarrrr

        Sil
    9. şirketin elde ettiyi paranın 360 tl vs olduğunu anlasalardı zaten olaya girerlerdi
      mert demir kardeşim

      YanıtlaSil
    10. bunlara cevap vermeye gerek yok aslında

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. arkadaşlar bu işe girmedim ancak parasını kaptırıp bana hadi sende gel sende gel diyen arkadaşımın ısrarıyla seminere katılmış ayruıca şu meşhur sunumu almış biri olarak konuşuyorum kessinlikle kanmayın dolandırılmayın arkadaşlar .çok pişman olmuş arkadaşları gördüm ah vah diyen.aman kanmayın bu sahtekarlara bizzat şahit oldum.neymiş altına adam alcaksında oda alacakta bilmem neyde tamamen boş iş verdiğiniz 750 dolarla kalırsınız zamanınızı çalarlar.sağda solda adam ararken sıkılır ve bunalırsınız en son naet olsun diyip parayı bile görmek istemezsiniz...enes olgun mega holding =tuzaktır arkadaşlar bunlara kanmayın ve herkesi uyarın bu dağılımı engelleyin inanın sevaba giresiniz.....mega holding yalanına kanmayın aldanmayın.parayı çöpe atmaktır

        Sil
      2. Dolandirici diyorsunuzda bunu goruyorsunuz.burda yorum yapacaginiza savciliga suc duyurusunda bulunsaniza boyle bir derten insanlari kurtarin bir dilecekce zor degil.ama 11 yildir bu sirket bu isi yapiyor adina acilmis boyle bir dava yok.dolandirildigini idda eden arkadaslar lutfen savciliga

        Sil
      3. koray yıldız sen enes olgunun neyi oluyorsunda her yoruma bir atarlanmışsın hepsine cevap verme gereksiniminde bulunmuşsun hayır gerçekleri duymak bu kadar zoruna gidiyorsa çalışma yalakalığını yapma ki gerçekleri sende biliyorsun ama toplumun ne kadar aç gözlü sıfır emek olmadan para kazanma isteğini fırsata çevirmeye çalıştığınız için işinize gelmiyor hepiniz sahtekarsınız alayınız sahtekar hilekar insanlar

        Sil
    11. Bakın arkadaşlar hosting fiyat örnekleri vermiş arkadaş fakat şirketin planından haberdar değil aslında. Şirket insanların görsel tasarım yapabilmeleri için desteklerde bulunuyor ve işte burada Easybuilder devreye giriyor. Piyasada örnekleri var motocms diye aratırsanız mega holdings için geliştirmiş olduğu easybuilder a en yakın denlikte bir cms yazılımı bulmuş olursunuz. Ve şuna da bir bakın yukarıdaki o ilk resimde hosting firması 259,59 TL / YIL yazıyor :) şirkete de kalan kar payı zaten buna denk gelmekte. Sizin kabullenemediğiniz şey aslında o bahsini ettiğiniz altında arabaları olan kişilerden olmak istemeniz fakat kendinize güvenemeyip istediğiniz şeyleri erteliyor olmanız.

      Mega Holding'in ürünü websitesidir ve şirket olarak içimizde bulunan webmasterlarımız da var. Ha yukarıda arkadaş böyle bir durum hakkında söyleşi de bulunmuş. Çok güzel bir konuya değinmiş o kişilerin bu plan ile çalışması durumunda kazanabilecekleri paralar konusunda.Bazen öyle detaylı bir internet sitesi hazırlamanız gerekebilir çeşitli formlar oluşturmak zorunda kalabilirsiniz. Bazende çok basit sabit sayfalı siteler oluşturmak zorundasınızdır. Şirketin ürününü verimli kullanmayı bilen bir webmaster aslında geçip o kişileri de para kazanmaya yönlendirebilirebileceği gibi kişilerin kendilerininde yönetebilecekleri bir panele sahip olmalarını sağlayabilir.

      Gelelim o 100 TL ye site yapıp bunu meziyet sanan arkadaşımıza. Öncelikle 100 TL lik bu sitede bir müşteri içerik yönetim paneli olmadığını düşünmekteyim. Çünkü öyle bir paneli HTML yada PHP olarak kodlamak zaman ve emek gerektirir. Diyelim ki bu 100 TL ye web sitesi yapan arkadaşımız 100 TL sattığı bu sitelere bu hizmeti veriyor olsun. E arkadaşım senin kendine saygın 100 TL lik mi ? Kendisine saygısı olmayan bu arkadaşımızın eminim ki portfolio su da kendisine duyduğu saygısı gibidir.

      Ayrıca yukarıda birde komisyon payının düştüğünden bahsetmiş arkadaşımızın biri. Böyle birşey söz konusu değildir ve en yükseğinden bu işe yeni başlamış arkadaşlarımıza kadar her 2lik denge 120 dolar kazandırır.

      Ek olarak en üstteki daha çok kazanıyor gibi saçma konu da olmuş. Bu da konu dışıdır. Kim daha çok kazanırsa o daha çok kazanır. Bir kişinin 2 yıl boyunca 50 ye 50 bir organizasyon sahibi olduğunda sen kazanırsın o parayı fakat o 100 kişinin içerisinde de kazananlar var buna ne diyeceksin. Kazanırken kazandırmak durumunu görmezden gelmeyin.

      Sonuç olarak bu yazı bir saadet zinciri konusu olarak açılmıştır ve mega holding'in ikili sistemi kimseye dayattığı yoktur. Bu kişinin kendi organizasyonunu biçimlendirme tarzıdır. Gerçi bu konuda bir bilginizin olmadığı için girmeyeceğim o konulara.

      Konu sahibinin de aslında bir bilgi sahibi olmadığını düşünüyorum ve aslında insanlara yanlış bilgi vermenin doğru olmadığını düşünüyorum. Bu her konuda böyledir sadece şirket için demiyorum.

      YanıtlaSil
    12. Allah razı olsun sizlerden..Yıllardır ben de website işleri ile uğraşıyorum ve bir websitesine bu kadar fahiş fiyat vermek o kadar saçma ki bunu görmüyolar.Diğer taraftan siz kandırıldınız neyse bir başka tanıdığınızı da kandırıyorsunuz.O da bir başkasını velhasıl birbirine kazık atan atana.Bu insan fıtratına aykırı bişey.Sen kazıklandın diye bir başkasını kazıklaman onun da bir başkasını kazıklaması..Bu şelkil bir ağ ancak ve ancak insanı psikolojik olarak bir boşluğa sürükler istediğin kadar para kazan hatta milyonlar senin olsun.Ruhen boş olursun.Çünkkü paran bi kere helal mıdır sanıyorsun.Web sitesi isteyenler worpress tabanlı site desteği ile istediği şekilde çok kaliteli siteler yapabilir..Hadi yemeyin kimseyi ve birbirinizi o site bu kokuşmuş sistemin makyajı..

      YanıtlaSil
    13. Kimseyi zorladığımız yok,ömrünü bir köle gibi çalışarak yaşamak istemeyenlerin yeri ,bizim yanımız

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Buna kendinde inanıyorsan PES PES PES

        Sil
      2. Arkadaşım bu şirketlerde çalışan ergen gençler ; daha emeklemeden koşmayı isteyenler.giydir üstlerine takım elbise ver ellerine cep telefonu, laptop'ı kendilerini zengin hissetsinler.sonrada sal meydanlara sana yeni kurbanlar getirsinler.sende geçersin karşılarına böyle bunları dinlersin.''İnsanları yalan söylediklerinde dinlemeyi severim.Çünkü;hep olmak istedikleri ama olamadıkları insanları anlatırlar.'' TOLSTOY

        Sil
    14. boşverin arkadaşlar kekleri keklesinler.zaten adamlar herşeyi resmiyete koymuşlar.tek kaynakları kekler saftirikler ve ergenler onlarda bir bedel ödereyerek gerçekleri görsünler.bende zamanında cok keklendim keklendim ki aklım başıma geldi.boşverin kekleri keklesinler.

      YanıtlaSil
    15. şimdi biri ömründe köle gibi çalışmak istemeyenlerin yeri demişya en basitinden kerkes sizin işinizi yaparsa kime satacaksınız lan o internet sitesini :D bu gibi adamlar emeği ile calısan adamları hor gprurler neden bılıyormusunuz cunkı hayatta baska hıc bı seye yaramazlarda ondan onlara gore bı fabrıkada calısmak salaklık ama bu ısı yapanların % 80 ıne bakın hepsı bıryerlerde calısıyordur extra bır ıs olara bunu yapıyorlardır acaba bende yukardakıler gıbı tutturabılırmıyım dıye başlarında da bazı embesıller var mılletı salak yerıne koya ıkı cafcaflı lafla nedesenın lafı eveleyıp geveleyıp kenısını haklı cıkarmaya calısan gercekten acız ınsanlarsınız tek bı lafım olacak BURAYI IYI OKUYUN HANI İŞİNİZ COK IYI COK GUZEL YA BIR GUN INTERNET SITESI SATICAK ADAM KALMADIGINDA BILIYORSUNUZ KI SISTEMIN EN TEPESINDEKI DAHIL KIMSE PARA KAZANAMAYACAK O ZAMAN ŞİMDİ HOR GORDUGUNUZ EMEGI ILE CALISAN ESNAF CIFTCI FABRIKATOR TICARETLE UGRASAN ADAMLARA MUM OLACAKSINIZ ASGARI UCRETLE YANLARINDA CALISMAK ICIN YALVARACAKSINIZ YANI SIZINKI HAYAL TUCCARLIGI YUKARIDA 3 5 CAPULCUNUN ASIL PARAYI GOTURENLERIN ALTTAKI CALSIMAKTAN BIKMIS ZENGINLIK HAYALI KURAN RAHAT BIR YASAM ISTEYEN INSANLARIN HAYALLERINI SOMURMEKTEN BASKA BIR SEY DEGIL LANET OLSUN SIZIN GIBI KAN EMICILERE....

      YanıtlaSil
    16. arkadaşlar sizin elinizde ıspat varmı? neye dayanarak iftira atıyorsunuz?işi tam olarak araştırdınızmı? yıllardır sizin sırtınızdan para kazanan patronlarınıza yalakalık mı yapıyorsunuz? anlamadım gitti valla ıspatınız varsa her türlü tartışırız sizinle ama yoksa bizi kendi seviyenize düşüremessinz koyun beyınlıler :)

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Sen konuyu okumadan direk yorummu yazdın :') adam onca yazmış ve henüz bir sorunun cevabı yokken hala ispatmı arıyon görmemek istersen bazı şeyleri yüzünü çevirirsin sizde bunu yapıyorsunuz

        Sil
      2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

        Sil
    17. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      YanıtlaSil
    18. Iyi gunler, ben Noyan Demirtas. Sirocco Tour Seyahat acentesinin sahibiyim, telefonum +905326204512 Mega Grup Bilisim sirketimin iyi musterilerinden birisidir. Sirketin gelisimine daha sirketin Turkiye`de 20 musterisi varkenki halinden beridir sahitim. Egitim kamplarinin ve seminerlerinin belki de yuzde 95 ini benim sirketim duzenler. Sirketimin adi ile, benim adim ile, telefon numaram ile karsinizdayim ve sahitim ki seminerleri veren insanlar hep ayni insanlar degil, yeni yetisen gencler. Cok ta polemige girmeyi de istemiyorum yazinizdaki epey sey yanlis, epeyi de eksik bilgi ile yanlis yorumlama. Bir konu benim cok dikkatimi cekti, Halic Kongre Merkezinin gnulugunun 40 bin TL oldugunu soylemissiniz... Bana orayi 40 bin TL den ayarlama imkaniniz olursa cok sevinirim... cunku ben 17 agustos 2013 gunu duzenlenen etkinligi organize ederken oraya sizin soylediginiz rakamin 3 kati civari bir para odedim de.... Ve musterim Mega grup bilisim dediginiz gibi 100 bin TL kar etmek bi yana cebinden (davetiyelerden toplanan paralarin uzerine) para odedi ve zarar etti kisacasi. Tabi bu organizasyonun masrafi daha sadece salon kirasi ile de bitmez, teknik ekipmaniydi, hostesleriydi, hazirda tedbir icin bekletilen ambulansiydi (ucretsiz ambulans ta verilmiyor-akliniza gelir diye yazayim) afisti-reklam malzemeleriydi daha akliniza gelmeyecek bir cok gideri var. Eger isterseniz pek is etigine uymasa bile attiginiz iftiranin temizlenmesi adina kongre merkezinden alinan faturayi taratip istediginiz bir yere gonderebilirim. Onda da photoshop yapilmistir suphesine kapilirsaniz ofisime gelip (telefonum var sizde) bizzat muhasebe kayitlarimi inceleyebilirsiniz. Yukarida Allah var, Mega`ya duzenledigimiz hicbir etkinlikte sirket en ufak bir kar etme yoluna gitmemistir, hatta baslarda ben yoneticilerine (durustumdur soylerim neyse) onlara isleri bana vermeleri durumunda kendilerine de eger isterlerse bir kar koyup etkinlikleri oyle ilan edebilecegimi belirtmisimdir, gunumuzde isler klasik hayatta biliyorsunuz bu sekilde isliyor, ancak degil yoneticileri daha kendi ekibini yeni olusturup kendi kendine bir egitim etkinligi duzenlemek icin benimle irtibata gecen bir elemani dahi abi hepimiz icin mumkun olan en uygunu olsun ben baska birsey istemem demislerdir hep. Ve kar edildigini soylediginiz etkinliklerin fiyatlari da genellikle gunluk 60-70 sezonununa gore maksimum 80 tl gibi komik rakamlara 5 yildizli otellerde hersey dahil hizmet seklinde duzenlenmistir hep. Misal Kervansaray Lara oteli 5 yildizin otesinde Premium olarak siniflandirilan gayet luks bir oteldir, burada Mega Grup Bilisimin musteri-eleman lari 80 lira adam basi ucret odeyip gecelik egitim organizasyonununa katildilar hersey dahil sistem ve 24 saat yerli yabanci alkolun de dahil oldugu boylesine bir otel... Biraz siz de arastirin bakalim Kar edildigini iddia edip insanlarin somuruldugu noktasina lafi cektiginiz bu etkinlik fiyatlarina yakin fiyatlar alabilir misiniz?.. Lutfen, ise karsi olabilirsiniz, begenmeyebilirsiniz, yeteri kadar bilginiz olmayabilir, ya da oldugu halde de begenmeyebilirsiniz; Ancak lutfen bir ithamda bulunurken %100 emin olmadan elinizde kanitlar olmadan ithamda bulunmayin... Bir de yasal bir sirket ise beni dava edip kapattirsinlar demissiniz :) buna biraz tebessum ettim, ve sizin yasinizin biraz kucuk oldugu tahminini yuruttum, zira siz ayda mi yasiyorsunuz kuzum :) 10 binlerin canina kasdeden sahis bile hapisaneden basin demecleri verip mektuplar yollarken, - ben ulkeyi bolmek istiyorum demeler, Ulu onderimiz Mustafa Kemal Ataturk`e kufur etmelerin bile ARTIK yasak yahut suc olarak nitelendirilmedigi ulkemizde hangi makam sizin sitenizi kapatacaktir diye ben kendime sormadan edemedim, YA SIZ?

      YanıtlaSil
    19. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Sayın Sami ,

        Kardeşim sitenin adresini vermişsin de sana bir şey sormak istiyorum. Sitende yer alan Lorem ipsum betiğinin ne manaya geldiğini biliyormusun ?

        İkinci olarak da bu şekilde mi satacaksınız bu websitelerini sistemi tamamlanmaş. Ana bir betiği bile olmayan HTML tabanlı sistemler ile mi ? Biyografinde Bilgisayar Bölümü yazıyor. Bırak bu işleri kendi bölümüne bak kardeşim.

        Sil
    20. Bu resmen mega ailesine yapılan bir komplo. Kuş beyinliler bilip bilmeden salak salak yorumlar yapmayın. Mega=yeni bir yaşam.

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. olum bi sitenizin adresini verinde satın aldığınız (kazık aldığınız) girelim bakalım lan...

        Sil
    21. valla arkadalar benim bild,ğ,m bir gercek var mega holdings veya başkası ordata bir genel müdürlük binası yok ortada karşılığı olan bir ürün yok birde kollar denk olmazsa parada kazanılmıyor birde bir network firmasında aktiftlik emek süreci var bunlarda öyle bir seyde yok evde otur para kazan diyorsunuz arkadaşlar biz istanbulda 20 milyon insanız 15 milyonu asgari ücretle calısıyor yaw arkadaş bir grup salak gencler toplanmış zenginlik hayali kuruyorsunuz organisazyonunuzda neden bir polis yok neden bir savcı yok neden bir asker yok neden bir olgun insan yok neden bir doktor yok o bu saydığım kesimin hepsi cahilde siz bir grup cocuk mu akıllısınız hatırlarsanız 3 4 yıl önce Qeesnet diye bir network firması vardı aynı sekilde biz öyleyiz böyleyiz dediler şirket bir gün kapattı yada kapatıldı bütün millet dolandırıldığını o zaman anladı sizde bir dolandırılın ondan sonra görecem szi o kadar okumuş insan cahilde bi siz akıllısınız

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Arkadaşım çok güzel araştırmışsın belli oluyor!
        Dr. Hedi Khezradeh: bir bak bakalım mesleği neymiş
        Ali İhsan abi, soyismini istanbuldakilere sor, sivil polis!
        Daha istiyormusun?
        Hürriyet bile karşımızda duramadı, ki yukarıdaki yazıya benzer bir yazı yayınladı. Mahkeme kararıyla özür dilemesi gerekti.
        Mega grup bilişim Ltd
        İstanbul
        Mega holdings GmbH
        ALMANYA/Hamburg
        Şimdi sana şu kadarını diyorum! Ben Avusturya'da yaşıyorum. Yani senin aksine Avrupa birliği kanunlarını öğrendim. Yani senin aksine Avrupa'ya bir bayi açmanın ne kadar sıkı kontroller altında olduğunda ben biliyorum! Avrupa'da bile yasal olan bir şirkete laf atıyorsunuz ya cahilliğinize söyleyecek laf bulamıyorum!
        Ha sorusu olan varsa buyrun: info@fatihdemirel.org
        Öğrendiğimiz cevapları veririm size ;)

        Sil
      2. Güya Hürriyet davayı kaybetti, özür diledi ve haberi kaldırdı ama haber hala sitede yayınlanıyo . Size mi inansam yoksa sitede yayınlanan haberi gören gözlerime mi ? http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/25506601.asp

        Sil
      3. MEGA GRUP BİLİŞİM AĞ PAZARLAMA VE İNTERNET HİZMETLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
        Büyükdere Caddesi No:33-35/7, Plaza 33 Şişli, Istanbul genel mudurluk isteyen arkadasim.adrez burasi istanbulda buraya yakin olan arkadas buyursun helsin cayimizi icsinler bu sirkete dolandirici sahtekar diyen insanlar belgelerini alsin gelsin sorularini bizat cevablayalimm.

        Sil
      4. Network yapacaksanız Umys yi bir deneyin:http://umys.org/?ref=En-basit-kazanc

        <a href="http://umysorgnedir.blogspot.com.tr/2014/12/iste-100-umys-

        Sil
    22. Arkadaşlar merhaba. Yorumlarınızı tek tek okudum. Öncelikle kendimi tanıtayım. 26 yaşındayım ve 2004 yılından bu yana web tasarım ve grafik işi ile profesyonel bir şekilde uğraşmaktayım.

      Az önce FB üzerinden arkadaşımın biri Mega Holdings ile alakalı bir yazı paylaşmış ve açıkcası çok üzüldüm. Kendisi radyoloji teknikeri ve şu yazıyı paylaşmış '' NE KADAR ÇOK EMEK O KADAR ÇOK PARA ARTIK. ARTIK SABİT BİR PARA VE PARANIN GELECEĞİ GELECEĞİ SABİT BİR GÜN YOK. KOYUNLUĞA SON .TEŞEKKÜRLER BOSPHORUS. '' açıkcası yazıyı görünce çok üzüldüm. En aşağı 2 bin TL civarında maaşı olan bir işi bırakıp Mega Holdings dalgasına takılmış gidiyor. Onu bu işe katan eleman bundan 3-5 ay kadar önce bana geldi ve bu konu hakkında biraz bilgi verdi. Yok efendim onların sistemini alacakmışım şöyle para kazanacakmışım böyle kazanacakmışım vs.vs. arkadaşa tek soru sorum ve cevap dahi veremedi. Sorduğum soru şu idi '' Kardeş sen bana bu sistemin 1800 TL olduğunu söylüyorsun ben bu sistemi kaça satabileceğim ? '' soruya karşı cevap veremedi çünkü ;

      Şunun farkında değil. Web sitesi 3 ana parçadan oluşur. 1. Domain , 2. Hosting , 3. Altyapı ve Tasarım.

      Biz webmaster'lar bir siteyi ; Domain : 10 usd - Hosting : Max. 100 usd - Altyapı : CMS yada Özel

      Şimdi sizin 1800 TL para verip aldığınız aynı sistemi ben bugün size 300-400 TL arası bir rakama kurarım. Adam akıllı bir şekilde tasarımı yaparım. Müşterime 1500 TL ye satarım bana bundan 1200 TL civarı bir kar kalır.

      Siz sevgili Mega Holdings' e inanan kardeşlerim.

      PHP bilginiz yok. ASP Net bilginiz yok. CSS bilginiz yok. En önemlisi Photoshop bilginiz yok. Hangi akla hizmet web sitesi satacaksınız kime satacaksınız nasıl satacaksınız. Yok efendim sağlı sollu alt eleman yapacakmışın falan filan ya arkadaş adamlar gelen herkezden işe başlamadan önce 1800 TL istiyor. Mega holdings sizi sadece sömürüyor bunun farkına varın artık. Bir boka yaramayan CMS tabanlı sistemler zaten ücretsiz madem para kazanmak istiyorum diyorsun. Bir ton forum sitesi var gir araştır sistemi kendin kur fazla kar et. Ayda 2 tane site yapsan 3000 TL karın olur. Zamanla işin büyür yıllık minimum kazancın 100-200 bin tl arasında olur. Sizlerden sadece şunu düşünmenizi rica ediyorum. Piyasaya web tasarım yapın bir ton firma karşınıza çıkar bu firmalar neden bunu alıp satmıyor hiç düşünmüyormusunuz ?

      Son olarak da kaç kişiye web sitesi satacaksınız yahu. Bu ülkede herkesin websitesi mi var herkesin buna yetecek kadar parası mı var be ! İnsanlar 800 TL para ile 5 kişi 1 ay geçiniyor. Neyin kafasını yaşıyorsunuz siz. Ben şirket olsam şahsen bu işten anlayan sağlam bir ajans ile çalışırım. Kendini iş adamı sanan hayata atıldığını sanan üzerine takım elbise giyince CEO olduğunu sanan bir çocukdan alacak değilim. Siz aslında kendi kendinizi kazıklıyorsunuz. Sen arkadaşına arkadaşın arkaşına o ona o ona o ona derken kimse gerçek manada site almıyor. Bir üçgen yapmışsınız birbirinize takıyorsunuz.

      Lütfen aklınızı başınıza alın. Gençlerin bu şekilde yanlış yönlendirildiğini görünce gerçekten çok üzülüyorum.

      Bu arada Sicirocco Tours faturanın örneğini görmek isteriz. Ben firma ile görüştüm sizin söylediğiniz kadar fahiş bir fiyat vermediler bana. Bir kusurumuz oldu ise affola. Tek amacımız yanlışların düzelmesinde birazcık katkımızın olması.

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Faruk bu kadar basitse niye web tasarim sirketleri neden bu kadar cok.sunu kurun sunu yukleyin piyasada unlu restorand avm holdingler salak mi 6 bin 10 bin sitelere para yatiriyor. Sen agzinla diyorsun 1500 satiyorum 1200 tl kar senin yaptigin sey etikmi simdi.benim bir mazam olsa her bir degisiklige 50 tl alsan 2 ayda 1 tane sey degistirsen 12 ay /2=6*50 tl = 300*3 yil =900 tl + 1500 = 2400 tl bir is yerinin sitesini surekli guncel tumasi gerektini herkes bilir ooo ben en az sekilde ornek verdigim halde fiyata baksaniza. Urunu aldiktan sonra yardim konusuda var tabi arkadasi cariracaksiniz tel. Bakilmayacak is yogunlu olacak gelmeyecek v.s dogru karli bir is. Yillik minimum 200 bin tl sen o zaman 2014-2004 = 10 yil * 200 bin = 2 milyon suana kadar kazandigin para bu olmali :)

        Sil
    23. yav arkadaş ne sorunmuş bu ya ? Benim en yakın arkadaşlarım bizzat kendileri yaptılar bana sunumu . Bende en başta inanmadım buna . Ama 1 hafta kadar yanlarındaydım hepsninde gayet iyi miktarda para kazandıklarını gördüm . Buda mı yalan ? Emin olun kadar birikmiş param olsa bende şu anda bu işteydim . Bazı arkadaşlar yazmış işte ben 18 yıllık webmaster'ım yok ben 12 yıllık web master'ım falan . Kusura bakmayında madem bu işi çok biliyorsunuz Neden siz bir network marketing açmadınızda milleti kışkırtıyorsunuz ?Bırakın arkadaşlar bu işi . Hadi diyelim bu iş para kazandırmıyor , asılsız , dolandırıcılık var . Enes Olgun isimli şahısa neden saldırıyorsunuz ? Yapabiliyorsanz yani alabiliyorsanız o adamın aldığı riski buyrun ve o adam kadar sizde kazanın . Kimse sizi bunu yapamazsınız demiyor . Yani uzun lafın kısası arkadaşlar isterseniz hacker olun isterseniz 30 YILLIK WEBMASTER olun . Olacağınız konum hala birilerini eleştirmek suçlamak gömmektir . Saygılar ...

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. yüreğine sağlık kardeşim zaten mega ailesi bu ve bunun gibi iftiracılara itibar etmez biz işimize devam edelim hayallerimizi daha kısa sürede gerçekleştirelim..

        Sil
      2. aynen kardeşim :) Burak Akçakaya - Mehmet Ali Kaya

        Sil
    24. Network Marketing'de aracılar distribütörler olduğu için bu pay distribütörlere belirlenen komisyon planı ile dağıtılır. (demişsin kardeş) Bizim şirketimiz network marketing yapıyor. Diğer network marketing yapan şirketlerin komisyon planlarını incele. Bizim komisyon planımız hibrid sitemidir. Ve MLMİA bu network marketing yapan şirketleri denetler. Uluslararası bir şirkettir. Buyur bak, Mega Holdings MLMİA'nın onursal üyesidir. Eğer aksi bir durum olsa MLMİA'dan lisans alamazdı. Ve işin ilginç yanı MLMİA'nın kurucusu hiçbir ticari amaç gütmeden bu şirketi kurmuştur ve kendisi de network marketing zenginidir. Bence artık araştırmayı öğrenmeli, insanlara doğru bilgiler vermelisin. Senin yaptığını hürriyet yaptı. Şuan bi araştır ve bak, sonuç ne olmuş diye. Aslında benim bunları söylememe hiç gerek yoktu. Çünkü diğer arkadaşlar sana ve senin gibi düşünenlere gerekli cevabı vermiş.. Bu arada Enes Olgun demişsin. Bence biraz da onu araştır ki eminim ondan öğreneceğin çok şey var.!

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Güya Hürriyet davayı kaybetti, özür diledi ve haberi kaldırdı ama haber hala sitede yayınlanıyo . Size mi inansam yoksa sitede yayınlanan haberi gören gözlerime mi ? http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/25506601.asp

        Sil
      2. Itiraz süreleri var dostum ondan hala görüyosun haberi bi dava ne kadar sürede sonuçlanır haberin yok galiba

        Sil
    25. Bu arada belli ki hiç araştırılmamış :D Girin bakın bu işte poliste, öğretmen de, memur da var :D Her gün gördüğünüz insanları tanırsınız. Ama bu insanlar klavyenin başına geçtiklerinde birer filozof yada profesör oluyorlar. CMS yayıldıkça tabi web tasarımı amatör olarak yapanların işi aksayacağı için onlarda ister istemez, araştırsalar dahi, şirketin ekmeğine taş koymaya çalışıyolar. Şunu belirtmeliyim ki, Mega Holding bir paketten çok daha fazlasıdır.

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Arkadaşım Mega Holdings'le Web tasarımın alakası yok. Easy builder denen araçla sadece var olan temalar üzerinde değişiklik yapıp kullanırsın en fazla. Webmaster adamlar sıfırdan sana istediğin temayı istediğin fonksiyonlarıyla hem tasarlar hem kodlar verir amacın site açmaksa eğer ücretli tasarıma da gerek yok web site istiyorsan host domain dahil yıllık 60 lira masrafla halledersin olayı 750$ gibi büyük bir rakam niye vereceksin? Ha sen milleti ben kandıracam sağıma soluma adam ekleyecem para kazanacam diyorsan bu iş tam sana göre o zaman evet yaparsın çenen kuvvetliyse çok para kazanırsın ama bunun vebali ne olacak? Bunun hesabını verebileceksen yap bu işi

        Sil
    26. SAYIN ENES OLGUN VALLA BRAVO YA NASIL BİR İNSANSIN SEN HA BİRDE NEYE ŞAŞIRIYORUM BİLİYORMUSUN SEN TÜRK VEYA MÜSLÜMANMISIN AYRICA BU KADAR İNSAN SENİN VE ŞİRKETİNİN PEŞİNDE BİR DÜNYA ÇALIŞANIN VAR VALLA BRAVO BİR İNANSAM SANA

      HA UNUTMADAN BAŞTAN BERİ SENİ VE ŞİRKETİNİ ULUSLARARASI ARAŞTIRIYORUM KOCAMAN BRAVO VE ÇALIŞANLARINA BRAVO

      UNUTMADAN BU ARKADAŞLAR KİMİN ÜRÜNÜNÜ SATIYOR KİMİN MALINI SATIYOR AYRICA BU SATILAN MALI KİMİN ADINA SATIYOR KENDİ ADINAMI SATIYOR?

      BU SATILAN MALIN YADA ÜRÜNÜN FATURASI SATILAN KİŞİYE KESİLİYOR BURASINI ANLADIK ANLAMADIĞIMIZ ŞEY SATANLAR KİMİN ELEMANI AAAA PARDON SATANLAR VE MALI ALANLAR SİZİN ADAMINIZ ZATEN DİMİ

      YanıtlaSil
    27. YA ENES BEY KARDEŞİM BEN BİZZAT SENİN VERDİĞİN HİZMETİN AYNISINI EKSİKSİZ VERİYORUM ÜSTELİK 18 YILDIR VE DAHA UCUZA ,VE SENİN ÇABALARINA İHTİYAÇ DUYMUYORUM VE SENİN 2000 TL DEDİĞİN İŞ 500 -600 TL YE BİTİYOR SENİN FARKIN NE ACABA ÜSTELİK SENİN SİTE YAPTIĞINI İDDİA EDEN BENCE KUKLALAR EN UFAK BİLGİYE SAHİP DEĞİLLER NE EĞİTİMİ ALMIŞ BUNLAR YOKSA SİZMİ VERDİNİZ BU EĞİTİMİ :))))

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. o adam suan aya nasıl bayrak dikebilirimi konusuyor,istedigi bütün hayallerine kavuşmuş ve bircok insanı hayallerine kavuşturmuştur. bundan birkacgün öncede ekibindeki insanlarla birlikte umreye gitmiş ve hayalini bile kuramayacagın paralarla oynamaktadır ve bunlar sadece 5yılda gerçekleşşmiştir sen 18 yıldır onun yaptıgı işi yapıyorsun durumun nedir merak ettim ?

        Sil
      2. İşin haram helal kısmıyla hiç ilgilendiğiniz yok sizin heralde para gelsin de nasıl gelirse gelsin http://www.aktasweb.com/ burdaki hosting fiyatlarını incele bakalım SINIRSIZ HOST YILLIK 100 TL + 20 TL DOMAİN 3 yıllık ücreti 360TL SİZİN MEGADA KAÇ TL 750$ + KDV BİR TON BOŞ BELEŞ MASAL KİTABI Sorsan web tasarımın W'sini bilmezsin KAZIKLANMAK MI HOŞUNA GİDİYOR MİLLETİ KAZIKLAMAK MI HOŞUNA GİDİYOR YOKSA YEDİĞİN KAZIĞI HAZMEDEMEYİP MİLLETİ KANDIRMAK MI HOŞUNUZA GİDİYOR MEGA KAFALAR SİZİ

        Sil
      3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

        Sil
    28. HA BİRDE ŞUNU YAZAYIM SENİN VE ARKADAŞLARININ SUNUMLARI NASILSA ANA VE BABASINI ÜZEN ŞURDAN BURDAN KREDİLERLE BANKA BORÇLARI İLE HATTA AİLESİNİN MÜSADESİNİ ALMADAN SİZİN PEŞİNİZE DÜŞEN AKILLARINA SOKTUĞUNUZ YALAN DÜNYALARLA PEŞİNİZE TAKILAN GENÇLERLE DOLU BİR ENKAZ YIĞINI VAR ONLAR NE OLACAK
      AH BE ENES OLGUN ANA BABALAR SANA BEDDUALAR EDİYOR DUY DİNLE MÜSLÜMANSAN DİNLE DUY

      SENİN ÇEVREN SENİ BEDDUA ALASIN DİYEMİ EVLAT DEDİ

      BİZ MÜSLÜMANIZ BİZ TÜRKÜZ UNUTMA BUNU

      BAK NE DİYCEM DURMA ŞÖYLE BİR DÜŞÜN O MÜTHİŞ ZEKANI ÇALIŞTIR AZICIK KENDİNİ KANDIRMADAN DÜŞÜN BIRAK BAŞKALARINI AL SANA BÜYÜK SORU

      BU GİDİŞLE HERKES HEM ÇALIŞAN HEM MÜŞTERİ OLACAK O ZAMAN NE YAPCAN

      ANLADIK BU BİR SÜRÜ PSİKOLOJİSİ SEN VE SEVİYENDEKİLERDE ÇOBAN YETER BE ENES YETER BU MEMLEKETİ SÖMÜRENLERDEN BU MEMLEKETİN İNSANLARINI ÜRETKENLİKTEN TÜKETEN YAPMANIZDAN BIKTIK YAPMAYIN YA

      YanıtlaSil
    29. NEYSE BU BİR ÇARESİZİN YAZILARI VE FAYDASIZ BİLİYORUM BU DÜNYANIN ADALETSİZLİĞİNDEN BAHSEDİYORSUNUZ YA :))) ÖBÜR DÜNYADAN HABERİN YOK DİMİ ? :)))) SANA KIZAMAMKİ

      YAZIK

      YanıtlaSil
    30. ARKADAŞLAR BAZI ARKADAŞLAR BURALARDA YAZIP DURUYORLAR SİTELERDEN BAHSEDİYORLAR DESTEK MESTEK GÜLDÜRMEYİN BE KENDİ SİTENİZİ YAPMAKTAN ACİZSSİNİZ SİZ

      YanıtlaSil
    31. MEGA HOLDİNG MİŞ :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

      YanıtlaSil
    32. https://megagrupbilisim.com/hurriyet_mahkeme.jpg linkteki karar metninde oynama var yazı işleri müdürü ile katip sicil numarası aynı olmaz ikisi apayrı makam ve mevkiler....

      YanıtlaSil
    33. İnternet sitesi işin kılıfı. Şirketinizi, sattığınız ürünü övüp duruyorsunuz. Soruyorum size sizin amacınız internet sitesi sahibi olmak mı yoksa bu saadet zincirine dahil olup kolay yoldan para kazanmak mı? Network Marketing in kelime anlamı nedir ? Biliyormusunuz? Ağ Pazarlama anlamına gelir. Bunun Türkiye de ki örneği de sahibinden.com, gittigidiyor.com gibi sitelerdir. Hani bunlar sitelerinden ürünü satarlar. Siz ürününüzü kendi satın aldığınız sitenizden mi satıyorsunuz ? Yoksa her insanla iletişime geçip sizi çok zengin yapıcaz sistemin kölesi olma bla bla gibi vaadlerle mi satıyorsunuz ? Sattığınız çoğu internet sitesine göz attım bu işe girenlerin sahip oldukları sitelere. Hiç birinden en ufak bişey yazmıyor. Kaba taslak duruyor. Eee bu adam bu siteyi neden aldı? İş yapmıcakmı bu siteden? Neden sahip çıkmıyor bu siteye? Parayı nasıl kazanıyor ? Çok fazla insanı birebir kekliyerek mi?

      Akıl var mantık var yahu. Hangi işveren yada şirket çalışacağı adamdan para alıp işe sokar? Gidip bir araba galerisinde satış temsilcisi olmak için illa o arabadan bir tane satın almak mı gerekiyor ? Böyle bişey varmı ya?

      Endüstri meslek terk, dik saçlı apaçilerin bile takım elbise giyip İnternet sitesi nedir nasıl kurulur yazılır, bilmeden bu işe girmeleri ayrı bir komedi. Ne yapcak bu adam internet sitesimi kurup satacak. Komik olmayın.

      İşin aslı ilk önce ben seni dürecem sonra sen iki kişiyi dürtecen sonra o iki kişi başkalarını dürtecek işin aslı budur. Ve bu işi, iş ahlakı olmayan kişiler yapabilir. Çünkü ortada haksız bir kazanç ve dolandırıcılık var. Tekrar söylüyorum bu iş internet sitesi satma işi değildir. Bu bir saadet zinciri ve kolay yoldan para kazanma olayıdır. Buna inanıp, yapılan sunumlarla adeta kendini kaybeden arkadaşlar da hala burada şirketi övüp duruyorlar.

      Mayıs ayında pramit satış sistemi yasaklanıyor. Saadet zinciri olayı bitiyor. Yasa çıktı ve Mayıs ayında yürürlüğe girecek. O zaman ne yapacaksınız acaba? Ben 950 $ verip ürün alacam sonra o ürünü satacam diye kılı kırk yarıp insanları kandırıcam. Sattığım her üründen de benim sözde liderim research larım benim sırtımdan para kazanacak oldu be!

      Bu işe giren herkes karşısındaki insanı potansiyel bir para olarak görür ve bu adamı acaba nasıl ürün satsam da sisteme dahil etmeye çalışsam diye kendini yer bitirir. Yanlış ve ters...

      YanıtlaSil
    34. kardeş sen herşeyi çok biliyon heralde işe girmeden ön yargılı konuşuyon bu işte sadece enes olgun diil herkez kazanıyor senin o kişisel gelişim uzmanları dediğin adamların aklı bile bu bilgilere yöntemlere simetriğe sığmıyo sen kalkmış gece tam uyurken kendi kendine yazdığın bi senaryoyla burda bir çok insanı yanlış yönlendiriyorsun bu iş titan olsa biz niye vergi veriyoruz niye devlet onca şeyi çökerttide bu titanı çökertmedi şuan türkiyede neredeyse vergi rekortmeni olcak bir firmadır mega holdings bunu beynine koy bu işte kandırmaca dolandırma yok kimseyide zorlamıyoruz işe girmeleri için para kazanmak isteyen kendine güvenen insanları arıyoruz senin gibi böle aptalca çok bilmiş insanları diil

      YanıtlaSil
    35. kardeşim bakış açın bu işi neden yaptıgına baglı insanlar para kazanmak için yapıyor egitim alıyor yeni arkadaslıklar kuruyor(tabi senin gibi bilip bilmeyen önyargılı arkadaslar değil) ayrıca bana vergisi devlete ödenen belli zaman sonra sigortan yapılan anında para yatırılan bildigin baska bir web sitesi network firması tanıyosan öner bana oraya gideyim :) gene seni saygıyla ayakta alkışlıyor kötülemeden önce daha kapsamlı bir araştırmaya girmeni istiyorum.çünkü bu yazıdaki emeğin kadarki emeği megaya harcasaydın 1 kişiyi ailemize katar devlet vergisi hariç 97.5 dolar para kazanırdın :D :D

      YanıtlaSil
    36. :) madem o kadar ucuza internet sitesi alabiliyosun dediğin gibi 300 liraya :) o zaman bu haberi blogspot sitesinden değil aldığın 300 liralık siteden yap kardeşim :)

      YanıtlaSil
    37. sadece kanal d haberi değil olan bir çok haber var.söylediğin kadar ucuz değil.arkadaşıma katılıyorum.neden siten blogspot öyleyse neden kendine bi site açmadın.dediğin gibi dava açmamız gerekiyo bizim işimize araştırmadan yorum yaptığın için ama hangi birinize dava açalım."HÜRRİYET" gazetesi yaptığı haber için davada hüküm giydi ve haberini kaldırdı artı tazminat ödedi. http://akinmuslu.com/issunumu.html

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Hürriyet'in haberi kaldırdığı falan yok. Buyrun haberin linki :
        http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/25506601.asp

        Sil
      2. Ben blog sahibiyim ve bunun gibi bi sürü açtığım konular var. Bana mail at bi ara hatta istersen beraber gidelim polislere :') sizin dediğiniz gibi :-F
        Bunu demişken en çok güldüğum konuda şu birine sunum yaparken bunlar is yasalmi diye sorduğunda sana istersen 155 ara deki biri burda beni kazıklıyo :-) ulan 155 bi kavgayı ayırır ancak hele şu mağdurları tam toplim herkes mali polise gitsin şikayetler çoğalsın gor bak bütün megacılar mal gibi ortada kalacaklar

        Sil
      3. Hürriyet gazetesinde yapılan MH haberine karşı yapılan tekzip talebidir. Bu talep karşısında ilgili gazetenin yaptığı itiraz karşısında haberin devamına, tekzip talebinin reddine karar verilmiştir...... kaynakçalı haber verecekseniz tam verin ... Gazetenin ilgili haberi ilk günki gibi durmaktadır.

        Sil
    38. Kardeşim kimse benim ayranım kötüdür demez herkes en iyi ayran benimkidir der.. Bana burda kalıp edebiyat yapmayın eğer bir şirket size yüz binlerce dolar kazandırıyorsa fazlasıyla alması hakkıdır siz orda site saatarsınız bunun sponsorluğu karşılığında herhangi bir komisyon veriliyor mu hayır biz burda milyon dolarlık bir iş yapıyoruz sesinizi kesin.. Bir işi Bilen Yapar.. Bilmeyen akıl verir.. Yapamayan ise Çamur Atar bu kadar basit..!!

      YanıtlaSil
    39. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      YanıtlaSil
    40. Ağzı olan konuşuyor arkadaş :)

      YanıtlaSil
    41. oğLum öyLe DüşünüYorSan öyLe DiyorSan Sen NeDen Bu şi
      rKeTin Bize werDiği FırSaTı SunMuyorSun Göt ADamSan BöyLe bişi Yap Bu şirKeTin YapTıKLaRını Yap iLk KayDın Ben oLaCam peZeveng

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Yazıları tam okusan bunu demezdin işte.. Şirketin sizin gözünüzde yaptıkları ve gerçekte olan yazılar war paylaştım

        Sil
    42. bu yazıyı beleşten "sayfa" açıp network marketing, mega holdings, enes olgun vs vs. zırvalayan şahısa yazmıyorum. Merak eden arkadaşlar için yazıyorum.

      Mega holdings gerçek mana da Network Marketing yapan bir firmadır.Nasıl bir su firmasının su satması için ISO-9001 belgesi gerekiyorsa, network marketing yapabilmek içinde MLMIA sertifikasına ihtiyacınız bulunmaktadır.

      http://mlmia.com/corporate-directory adresinden kontrol edebilirsiniz.

      Ayrıca şunuda belirteyimsen öyle her bulduğunu işe sokmaya çalış kendini geliştirme kitap okuma bulduğun insanlara ekip ruhunu aşılama ortada bırak sonra firma dolandırıcı de. Asıl dolandırıcılığı sen yapmışsın yada sana yapılmış ey "sayfa" sahibi.

      Yazıma herhangi bir cevap beklemiyorum boş boş atışmak bana göre değil nette denk geldiği için insanların bu fırsatı kaçırmamaları için yazdım. Sağlıcakla kalın...

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Ben burdayım senin gibi benimle görüşmek isteyen çok kişi var :-) network nedir ?
        Saadet zinciri nedir ?
        Bunlari öğren öyle gel eyyyy mağdur :-)

        Sil
    43. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

        Sil
      2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

        Sil
      3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

        Sil
      4. Güya Hürriyet davayı kaybetti, özür diledi ve haberi kaldırdı ama haber hala sitede yayınlanıyo . Size mi inansam yoksa sitede yayınlanan haberi gören gözlerime mi ? http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/25506601.asp

        Sil
      5. Burak bey, merhaba ...
        Hürriyet gazetesine MH dava açmadı. Bu arkadaşlar daha neyin ne olduğundan haberi yok. MH nin talebi tipik bir tekzip talebiydi. Talepte bulundular. İlgili gazetenin karşı itirazı ile de ilgili hakim tekzip talebini geri çevirdi. Bu nedenle de sizin gösterdiğinizgibi de haber aynen duruyor. Sorun zaten şurada.
        Bu arkadaşlar öyle bir psikoljik yapı içine sokulmuşlar ki ... çevrelerinde ne olup bittiğinden en ufak bir bilgileri yok. Olanlar ise yağmur yağarken küplerini doldurmak peşindeler, bu tür olayları ekiplerinden gizlemektedirler.

        Sil
    44. Vedat biçim,fazla konuşmana gerek yok herşey ortada http://peykbank.net/.SARARIN VERDİĞİ ÜRÜN KADAR DEĞERİNİZ OLSA BİŞEY DEMİCEMDE.NEYSE..

      YanıtlaSil
    45. Bana edebiyat yapma,kullanmadığınız hazır taslak siktiriboktan sitelere para verdikten sonra susmaya göte girdikten sonra susmak yemiyoo işte...

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. susuyorum çünkü aylık 5 bin tl gelirim var işe gireli 7 ay oldu :) sizde susun yada boşa nefes harcayın bi tarafınızı yırtın canınız gidiyoda işe girmek için egonuzu yenemiyonuz :) susuyorum kardeşim özgürüm kendi hayatımın ceosuyum I love mega <3

        Sil
    46. Mega Holdings firmasının çalışma şekli üzülerek söylüyorum ki Network Marketing değildir.Hatta bugüne kadar insanımızın Network Marketing'ten soğumasına yol açmış geçmişteki sistem ve şirketlerden bir farkı da maalesef mevcut değildir.

      Bunu şöyle açıklamak gerekirse ;

      - Network Marketing işi insanların ürün satması ve bu durumdan dolayı şirketin satan kişiye prim ödemesi şeklinde ilerler.Yeni kişilerin firmaya dahil olmaması, firmanın ürünlerini pazara sunmaması için bir neden değildir.Yani firma yeni üyelik alan kişilere satılan ürünlerden çok, son müşteriye satılan ürünlerden para kazanır.Sadece yeni insanların ürün alarak şirkete dahil olmalarına dayanan sistemler maalesef kabul edin veya etmeyin, Network Marketing değildir.

      - MLMİA sertifikası, size anlatıldığı gibi alındığı zaman olayı bitiren bir sertifika değildir.Eğer öyle olsaydı tüm firmalar bu sertifikanın peşinde koşardı.12-13 bin dolar para vererek sertifika almak bir şirket için ağır bir miktar değil.Yani diyeceğim o ki ürünlerini Network Marketing sistemiyle satmak isteyen bir firma bu sertifika olmadan da bu ürünleri satabilir.Bağlı olduğu ülkenin ticari yasaları (varsa Network yasaları)geçerlidir.

      - Size verilen eğitimlere dönüp bakmanızı tavsiye ederim.Bu eğitimlerin çoğunluğunun ve sizin üstünüzdeki kişinin size sürekli anlattığı bir durum var.O da sürekli yeni insanlara ulaşmak ve işinizi anlatmanız üzerine kuruludur.Yani ürün aslında tek başına bir şey ifade etmez ama yanında kazanç sistemini de mutlaka sunmanız istenir sizden.Çünkü buna mecbur bırakılırsınız, kazanç için başka çareniz de yoktur.Network Marketing adı üstünde daha fazla insana ulaşılırsa daha fazla kazanç sağlar buna katılıyorum.Ama ''sadece'' yeni insanları dahil etmeye uğraşmak, sizi Network yapmaktan çıkarır.Ürün bahane sistem şahane olayına maalesef dönersiniz.

      - Gerçek Network Marketing müşterilerin memnun oldukları ürünleri sürekli olarak kullanmasına dayanır.Bu sürekli kullanım tekrar tekrar bu ürünlerden sipariş vermeleri ve bu sayede satan kişiye, bağlı olduğu gruba ve şirkete kazanç getirir.Şirketin ve temsilcilerin kazanç sağlamalarının yolu sadece yeni üye bulmakta yatmaz, yatamaz.Sizin savunduğunuz senelik yenileme meselesinin de bu maddeyle uzaktan yakından alakası yoktur.Şirket hali hazırdaki üyelere tekrar satış yapar - ki bu şirket açısından mantıklıdır - fakat sona kalan tekrar dona kalır bu durumda.Sondaki kişi kimin yenilemesinden kazanacak ? Bu yüzden Network işinde daima sondaki yeni kişinin ne yapacağı, nasıl kazanç sağlayacağı düşünülmelidir.

      - Network Marketing işine başlamak için fahiş fiyatlar gerekmez.Örneğin işe başlamak için birkaç ürünlük (şirketin sattığı şeye bağlı olarak değişir) bir paket almak ve bunun karşılığında belli bir miktar para ödemek kaydıyla işe başlanabilir.Aynı zamanda kişi bu ürünleri son kullanıcıya yani müşteriye satarak ödediği paradan daha fazlasını kazanır ve cebine ana para ve karını koyar.Bu sayede kişi mağdur olmaz ve aynı zamanda aksine kar yapmış olur.Oysa ki sadece yeni kişi bulmaya mecbur olsaydı, bu kişi ödediği parayı geri alamayabilir ve bu işten zarar görebilirdi.

      - Bugün insanımıza Network Marketing dendiğinde neden aklına hemen saadet zinciri geliyor bunu bir düşünmenizi isterim.Geçmişten bugüne buna sebep olmuş şirket ve oluşumları dönüp incelemenizi tavsiye ederim.Geçmişin çöplüğünün üzerine yeni çöpler atıp durumu daha da fazla komplike hale sokmaya gerek yok.Durum bellidir.

      Ek işe, ek gelire, daha iyi bir yaşama şartlarına ve daha sağlam bir geleceğe ulaşmak isteyen insanımızın önünde gerçek Network Marketing fırsatları vardır ve bundan sonra da olacaktır.İnsanımızın bu fırsattan yararlanmaları, ortadaki anlam kargaşalarının ortadan kaldırılmasıyla olur.Kavramların içerisiyle oynamayın dostlarım.

      Bunlar anlatmak istediklerimden bazılarıydı.Kısacası Network Marketing işi sadece yeni girişlere odaklı ve bu yeni girişlerden gelen para ile dönüyorsa orada bir sıkıntı var demektir.Değerli ve birçok insana ekmek kazandıran bir sektöre bu konuda bir temizleme gelmeli.

      Saygılar.

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Yorumunuz ve konuya katkılarınız için kutlarım.
        ***MLM sisteminin temel mantığı " Satış " tır .... " Sürekli olarak yeni satıcılar bulmak/edinmek " değildir. Tam bir nokta atışı yapmışsınız.
        ***Belge/Sertifikasyon konusuna gelince : Bizim TSE belgeleri bile TC Sınırları içinde geçmemektedir. Kaldı ki dünya üzerinde belli bir bedel karşılığında sertifikasyon yapan binlerce kuruluş vardır. Ülkemizdeki konuyla ilgili dernek bile aldığı yüklü bir yıllık aidat/teberru karşılığında firmaları üye yapmaktadır. Fakat, yurt dışında bir Federatif bir toplantı olduğunda davet edilmemektedir.
        ***MLM Sektörü gerçekten de tipik bir " gerilla pazarlama " tekniği ile, yani küçük sermaye ve büyük bir performansla yapıldığında ortalam bir süreç içinde kişileri / firmaları oldukça ciddi kazançlar sunmaktadır.
        Fakat, doğru firmayı ve işi araştırabilmek için en az 9-10 araştırma parametresi olmasına rağmen ticaretten ve sektörden uzak kişilerin tek yapacağı şey girdikleri ilk firmanın beyin biçimlendirme seansları ile sokağa çıkıp " en büyük asker bizim asker " mantığı ile çevrelerindeki kişilerin cüzdanlarına saldırmalarıdır.
        Saygı ve sevgilerimle.

        Sil
      2. özür dilerim ... bir ufak düzeltme : Bizim TSE Belgeleri konusundaki " TC Sınırları içinde geçmemektedir " Cümlesinde " .... TC Sınırları dışında geçmemektedir. " olarak düzeltiyorum. Ne yazık ki gerçek bu.

        Sil
    47. piyasada çok daha ucuza olan bakınız sınırsız yıllık premium paketi 120 tl'dir http://www.hosting.com.tr/Hosting/Web_hosting.aspx bunların sattıkları ne kadar yıllık 250 dolar yani an itibari ile 527 tl gibi bir fiyata denk geliyor. Aradaki muazzam fiyat farkını kişisel gelişim adı altında ve web tasarım özellikleri olduklarını yanında yurt dışı gezileri seminerler vs. olduklarından bahsediyorlar. Kişisel gelişimden kasıtları kişisel gelişim kitapları okumak ( bunun için profesyonel destek almaya gerek yok ayrıca herkes eksik olduğu alanda okur diyor ve parantezi kapatıyorum ) web tasarım dedikleri easy builder'di yanılmıyorsam kullandıkları sistem birinin web sitesinde denk gelmiştim, hazır şablonlar sürükle bırak ve başlıklar ile yazıları değiştir hop al sana web tasarım. ama bilirler mi acaba örneğin en basitinden bir dreamweaver'da sıfırdan kod'la yada daha basiti tablo oluşturup yarı kod yarı hazır şablonla site tasarlayabilmek. Çalışanlarından bir kod sorsan %99'u yazamaz emin olun ( örnekleme yapacak olursak; zira site içi sohbetlerinde türkçe karakter sorunu yaşayanlarından birine yardımcı oldum kodu nereye yazacağını daha bilmiyordu ki kodu yazabilsin) ama web master hepsi. Yurt dışı gezilerine herkesleri almıyorlar belli başlı para kazananları ( yani aslında ters orantıdan bakarsak ki doğru olan budur oda: şirkete belli başlı para kazandıranları) alıyorlar. Sen zaten okadar parayı şirkete kazandırırsan kazandırdığın para ile değil dubai'ye las vegas'a kumar oynamaya gidersin. (biraz fazlamı ironi yaptım?) yarın şirketi kapatsalar, iş ilanlarında web master ilanlarına başvursalar mülakatta yada cv'lerinde program bilgilerini sorduklarında kod'un "k" sından anlamayan ve ek olarak örnek sitelerine bakarsan tasarımdan bir haber kişiler olduklarının farkına varacaklardır. İstatistiksel olarak kabaca yapılan bir hesaplama sonucu bir çoğununun sisteme üye edecekleri sayı (milyonlar kazanmak için) oturdukları şehrin nüfusundan fazla ve hatta 2-3 katı olduklarını dahil bilmeyen kişilerdir. Yanılmıyorsam büyük ödülü almak için 4048 kişi sisteme dahil etmen gerek ve sözüm ona bu muhteşem sistem herkesi zengin ediyor ve herkese kazandırıyorsa sadece örneklemimizi 4048 kişi üzerinden yapsak dahil ana kütle hakkında bilgi edinebiliriz. 4048 kişinin büyük ödülü kazanması için her birinin 4048 kişiyi sisteme dahil etmesi gerekir zira oda birikimli toplamlarına baktığımızda üye sayısının 16.386.304 kişi etmektedir. yaşadığınız şehrin nüfusu ile orantısını siz kurun. Sistemin saçmalığı herkesin kazanıyor olması denmesidir zira herkes kazanıyorsa bile en son üye olan kişi üye edecek birini bulamadığında kaybeden olacaktır. Bu işe girenlerin PAZAR DOYGUNLUĞU kavramından bir haber olduğu açıktır. bir süre sonra pazar doygunluğa ( bazı kaynaklarda dolgunluk denmektedir) ulaşacağından sistemin patlaması kaçınılmazdır sistemin patlaması ile megacıların o güzel hayalleride tnt etkisinden nasibini alacaklardır. Zaten koscot testi örneklerine bakarsanız ( koscot testi kısaca açıklamak gerekirse bir sistemin piramit sistem olup olmadığını belirleyen 4 temel test grubun bir ana test grubu ile desteklendiği bir yöntemdir) piramit yani ülkemizdeki adi ile namı diyar saadet zinciri olduğu açık anlaşılmaktadır.

      YanıtlaSil
    48. allah beni dolandirandan bin defa razi olsun :)

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Aynen kardeşim iyi ki beni dolandırmış yoksa bu kadar para kazanamayacaktım

        Sil
    49. Boş boş konuşuyorlar ben yatırdıgim paranın iki katını kazandım. Bu olaya gireli bugün 18 gün oldu.neyi tartışıyoruz dolandırıcı ne olurki, zaten fazlasıyla geri almışım ve işyerimde steyi kullanıyorum. Bence bu eksi yorumları yapanlar kendileride ste tasarımı yapiyolar dir. Yada bu tür insanlar memleketimizde bir hayli var.Baskalarinin kazancini karinlari almaz. Sonuçta hepimiz ölüp gitcez, dolandırildiniz diye bağırıp durucagina gel sende katıl da, öyle ucuz kalitesiz işlerle uğraşma. Hem para kazan hemde işini keyifle yap.sonucta sanada banada toprak dolup gidicek .gel şu üç günlük dünyada rahat yaşamaya bak.

      YanıtlaSil
    50. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      YanıtlaSil
    51. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      YanıtlaSil
    52. 1800e değil 800tl ye vereyim benden alın hostingi:)) bu özelliklerde bir web sitesi 400tl yi geçmez. Zaten sınırsız web alanını ne yapacaksınız? Böyle saçma bir sisteme giren insan zaten web den anlamıyordur. Sınırsız olup olmadığını dahi anlamaz

      YanıtlaSil
    53. öncelikle şirket % 80 ini geri ödüyor demişsiniz bu bir yalan tamamen okudum para kazanma sistemini 2 kişide 20 dolarda 6 oldumu 100 dolarda vs vs yanı şirket size paranızı felan ödemiyor dolandırdığınız insanlar ödüyor . ben bu işi kimseye yapmayın demem saadet zincirine bulaşmışlarada yapma demezdim şahsen beni ilgilendirmez sistemine 100 kişi dahil ettimi tabi para kazanırsın kazanmazsında kimse demedi zaten olay şu bu para tamamiyle haramdır bir ve bu olay kesinlikle dolandırıcılıktır bu iki . para kazanmak için her yol mübahtır diyorsanız bu sizin kişisel tercihiniz buna benimde yorum yapmaya hakkım yok kimseninde . ama biri size dolandırıcı dediğinde sizin ağzınızı açmaya hakkınız yok kusura bakmayın . bu olay atıyorum 100 bin kişiye ulaştı ve patlak verdi ilerlemiyor en altta en son para ödemiş insanların bedduasını o parayla ödeyemezsiniz haberiniz olsun . kimseyi zorlamıyoruz ne günahı diyorsunuz milli piyangodada kimseyi zorlamıyorlar ama kazanılan para haram . hürriyet özür dilemiş felan kusura bakmayın onada baktım oda yalan . ama size kızamıyorum sonuçta 2000 lira para vermişsiniz bu sisteme birilerini dolandırmanız lazım ki para çıksın e bizde size köstek olmuk oluyoruz ve saldırıyorsunuz bu çok normal . bu işe giren herkese gerçekten üzülüyorum avukat var öğretmen var polis varda demişsiniz onada örnek vereyim bu ülkede hırsızlığın altından polis çıktığıda oluyor katillerin beraat etmesini sağlayan avukatlarda sınıfta ki öğrenciyi taciz eden öğretmende yani bu adamların bu işte olması sizi haklı yapmaz . bugüne kadar mega holding gibi birçok şirket patladı araştıran bilir araştırmayanda savunur . açıkcası haram para ve dolandırıcılıkla zengin olmak bu kadar normal geliyorsa size bir banka soymanızı tavsiye ederim en azından zenginden almış olursunuzda fazla koymaz fakir , ezilmiş , zengin olma hayaliyle yaşayan insanların hayallerini çalarak para kazanmaktan iyidir .
      Dediğim gibi kimsenin bu işe girip girmemesine karışamam para kazanmıyorsunuzda diyemem çünkü 500 kişi kandır zengin ol parada kazanırsınız yani ama bu iş dolandırıcılıktır bu işten elde edilen parada haramdır . Bu iş içinde bulunan herkes DOLANDIRICIDIR .

      YanıtlaSil
    54. Bu megayi yalanlamaya çalişanlar günlük hayatlarinda nasil para kazaniyorlar bide onu söylesinler. Onlar sabahtan aksama kadar patronlarinin kölesi olduklarindan haberleri yokmu. Sistem değişiyor. Gelir az ama ihtiyaçlar çoğaliyor değişime ayak uydurmak zorundasiniz . Eskiden ögretmenlik muazzam bir meslekti ama simdi atanmayi bekliyen 200 binden fazla insan var peki bunlarin şuçu ney. şimdi bu insanlar değişime ayak uydurup yeni sektörlerde kariyermi yapsinlar yoksa osmanli devleti gibi avrupadaki yenilikleri kabul etmeyim bunlar bizi kandiriyorlar gavur icadidir biz riske girmeyiz deyip kafalarini kumami gömsünler. Ne yapsinlar 323 tle lik insanlar cevap verin?

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

        Sil
      2. Helal para kazanmak kölelikmi oldu o zaman sizin ve mafyanın dışında herkes köledir ... yazık valla yazık size kalsa ne doktor ne çöpcu ne öğretmenlik yapar kimse herkes bu zincire dahil olur sonra o gelen parayi nerenize sokacaksanz artık

        Sil
    55. www.megaholdingsisi.com buyrun :)

      YanıtlaSil
    56. arkadaşlar mega holdings'e kayıt olmak isteyenler msj atabilir

      YanıtlaSil
    57. Mega Holdings'in ne olduğuna ya da ne olmadığına dair yazımı okuyarak yorum yazabilirsiniz.
      http://www.dortceyrek.blogspot.com.tr/2014/05/mega-holding-gercegi.html

      YanıtlaSil
    58. Herşeyden önce bu mega holdings Türkiye'de suçtur !! Bunu da bana inanmayan arkadaşlar en basitinden google.com adresine yazıp öğrenenilirler.

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. hahahah yasal olmadıgı ıcın mı senden daha fazla vergı verıp bu devlet ıcın bırseyler yapıyoruz

        Sil
    59. Madem suç devlet aldiğimiz paradan niye vergi kesiyor amk.

      YanıtlaSil
    60. Ya ben 500tlye yapıyorum siteyi diyen arkadaşlar siz konuyu çok başka yerden anlamışsın. Sen 500 liraya yapıyorsun ama sonunda karsıdaki insanın Bi şekilde para kazanma ihtimali yok eğer e ticaret sitesi değilse ki profesyonel Bi e ticaret sitesinide zaten 500liraya yapılamıcagı için . Ama burda adamın becerisine göre para kazanır. Ve burda amaç zaten web site satımı değil bir zincir oluşturma.illaki bir urun olmalı ortada bence en mantıklı urun web alanı olmuş. Kimse Bi kerelik 2000lira vermekle çok şey kaybetmez ama o parayla birde kazanma ihtimali var. Umut fakirin ekmeği demişler kimsenin umudunu kırmayın. Benimde kazanan arkadaşlarım Var bende gircem bu işe. Girmek isteyen varsa www.facebook.com/bilalaol bu adresten ulaşsınlar kanıtlarıyla gösterebilirim kazançları

      YanıtlaSil
    61. ben gırdımm pısman oldumm aman canını seven gırmesın gırer ıken arkadas kurbanı oldum adam yalvardı ıse gır dıye sonra ayrıldım para ıstıyoruum ne halın varsa gor dıyor

      YanıtlaSil
    62. akılı olun gırmeyın ha gırmek ısteyenler buyursun gelsın ben kendı sıtemı onlara vereyım hemde ucuz bır fıyatan 2 aylık bu sıte ama hıc bır seye benzemıyor

      YanıtlaSil
    63. Salak salak yorumlar atmayın! Gidin araştırın sonra gelin. Bilip bilmeden önyargı yapanlar cahil insanlardır iradesi zayıf insanlardır hemen pes eden insanlardır. Mega Holdingsin size kattığı değerlerin farkında olsaydınız böyle bolgesinde yazılar yazmazdınız. Bunları okuyup sadece gülüyorum ya alemsiniz :) hadi şimdi kaybolun

      YanıtlaSil
    64. kardesım bu kadar bılgısız olmayın..ben gırdım pısmanımdıye bırsey olamaz bu hayatta bır cok pısman ınsan var oldugunu dusunursek oda ıs sektorunden gelmektedır. su an ısınden memmun olan ınsan varsa oda mega holdıngs dıspırıtorlerıdır. bıraz aklınız varsa boyle yalan dolan yazılara ınanmayın unutmayın kı ıyı olanı herkes kotuler pıyasada bır cok network marketıng adı altında calısan sırket var.kendı hayatınıza deger verıyorsanız lutfen mega holdıngs herkes ıcın buyuk bır fırsat unutmayın kı basarı sadece ınanca bakar ne kadar ınanclı ısenız o kadar basarılı olur ve pes etmeden calısırsınız :) bu yolda pes edenlerde ayagı ıkı kucuk taşa takılıp dusunlere gore bı yol deıl kımse unutmasın bu yolda hayallerı bılgılerı saglam ve guclu olanların yoludur basarı ne olursa olsun hangı sektor olursa olsun sızın elınızdedır :) mega aıleme slm lar :)

      YanıtlaSil
    65. Bugün hepimizin reddetmeyeceği bir gerçek var. Network Marketing sektörü, zenginlik hayallerinden en fazla söz edilen ve aynı zamanda da en fazla hayal kırıklığına uğramış insanı barındıran bir sektör. Kazananlar internet sitelerinde, motivasyon sunumlarında sürekli ön plana alınsa da, büyük bir çoğunluk kazanamamayı, hayal kırıklıklarını ve başarısızlıkları yaşamıştır ve yaşamaktadır.
      Network Marketing sektöründe çalışanların mutlaka fark etmesi gereken gerçek, Network Marketing pazarlama biçiminin özünde içgüdülerimiz olduğu ve bunun da otomatik bir biçimde gerçekleştiğidir. Tüketici olarak bizler, kendimize fayda sağlayan ve bu sebeple memnun kaldığımız ürünleri mutlaka çevremize şiddetle tavsiye ederiz. Bu tavsiye kazanç planına, paraya, bireysel menfaate dayanmadığı için o an hissettiklerimiz karşı tarafta direkt olarak yerini bulur. Ve tavsiye ettiğimiz kişi büyük ölçüde ürünü satın alır.
      Bizlere maalesef çoğunlukla kazanç planı üzerinden, zenginlik hayalleri üzerinden bir anlatım yapıldığı için elimiz boş dönüyoruz evimize. Ortada somut bir biçimde ne kaliteli ürün var, ne de hizmet. Hatta ürün ve hizmeti dile getirmeye dahi çekiniyoruz çünkü ya normalinden çok pahalı, ya kalitesiz ya da gereksiz ürün ve hizmet yelpazesi. Biz de elimizdeki zenginlik hayallerini ve buna ulaşmamızı sağlayacak kazanç planını başlıyoruz en yakınlarımıza anlatmaya.
      Sektörü hakiki manada araştırmış, sorgulamış ve fark etmiş kişiler şu konuda kesinlikle hem fikirdir:

      ” Network Marketing, kalitesi ve fiyat avantajı sebebiyle memnun kaldığın bir ürünü, o memnuniyetin yarattığı duygusal ve zihinsel tepkime ile birlikte çevrene tavsiye etmendir.

      YanıtlaSil
    66. olarak avantajlı mı?

      Network Marketing avantajının temeli, yüksek kaliteli ürünleri piyasadan çok daha uygun fiyatlara alabilmektir. Yüksek kalite olmazsa olmazdır, çünkü tüketici memnuniyeti ancak bu şekilde yaratılır. Uygun fiyat da yine olmazsa olmazdır, çünkü klasik ticaret modeli yerine doğrudan satış sistemini kullanmanın en önemli avantajı budur.

      Firmanın, liderlerin yapı kurmak için olan harcamalarını, organizasyon masraflarını, temsilcilerin reklam masraflarını, liderlerin düzenlediği eğitimleri, sponsor-distribütör arasındaki tüm maddi-manevi ilişkiyi, sattığı ürün ve hizmetin fiyatına dahil ediyor -ettiğini söylüyor- ise, ortada ciddi bir yanlışlık vardır. Öncelikle, firmaya katılacak yeni kişiler yüksek kalite ve avantajlı fiyat görmelidir. Kazanç sistemindeki insanlar çok kazanacak, motive olacak ve organizasyon yapacak diye ürün ve hizmet pahalı olursa, bu yalnızca titan zinciri zihniyetidir.

      Unutmayın, titan zinciri firmaları da, organizasyon yapar, eğitimler verir, kişileri motive eder, kişilerin hızlı ve kolay para kazanmasına yardımcı olur vs. Para üzerinden para kazanmak da vicdani ve yasal olarak illegaldir.
      Yapına kattığın kişiler, kazanç planını, zenginlik vaatlerini, iş kurma fırsatını(!), organizasyonları(!) yani para üzerinden para kazanma sistemlerinde de olan etkinlikleri bir köşeye bırakırsan, verdikleri parayla aldıkları ürün ve hizmetten "memnunlar mı?"

      Sence bu ürün ve hizmet*, hem yüksek kalitesiyle memnun edici, hem de fiyat

      YanıtlaSil
    67. Lütfen, kazanç planını, çalışan yapı ile alakalı tüm her şeyi bir köşeye bırak.

      Daha da sadeleştirmek gerekirse:
      Sence, senin ürün ve hizmetini, yapında aktif olarak çalışmayacak bir salt "müşteri" alır mı? Alır ve bunu da çevresine tavsiye eder mi?

      Bu çok kilit ve bir o kadar da etkili bir sorudur.

      Eğer, kurduğun yapı sadece para kazanmak isteyen, iş kurmak isteyen kişilerden oluşmuş ise kusura bakma bu apaçık bir titan zihniyetidir.

      Eğer, yapında sunduğun ürün ve hizmeti bir tüketici olarak alan ve bundan memnun olan kişiler var ise, doğru yerde doğru işleri yapıyorsun.

      Yapısında "memnun müşteriler" bulunmayan firmaların hangi zihniyette olduklarını eminim biliyorsunuzdur.

      Sağlam, sarsılmaz bir yapı ancak doğru bir firma ve yüksek kaliteli ürünlerin memnun edici etkisi ile sağlanır.

      YanıtlaSil
    68. İnsanlara para kazanacağını söyleyerek, onlara iş teklif ederek, kazanç planı anlatarak, zenginlik gösterisi yaparak da yapı oluşturulur. Hatta bu şekilde çok daha kolay ve hızlı oluşabilir. Ancak bu yapının sağlam ve uzun süreli olmayacağını belirtmek isterim. Geride menfaat temelli ilişkiler, bozulmuş dostluklar bırakabilirsiniz.

      Samimiyetle cevap vermenizi rica ediyorum. Sizin yapınızda "memnun müşteri/tüketici" var mı ?

      *Kazanç planı ile ilgilenmeyen, sadece firmanızın sunduğu ürün ve hizmeti kullanan ve memnun olan tüketiciler?
      Firmanız ve ekibinizde ne kadar fazla "bağımsız müşteri" var ise, firmanız ve ekibiniz o kadar cemaatleşmeden uzak ve sağlam demektir.

      Çünkü memnun bağımsız müşterilerin varlığı, firmanızın ürün ve hizmetinin kalitesini ve insanlarda yarattığı memnuniyetini gösterir.

      Dikkat edin, sektördeki bir çok firma "sorgulamayan, fanatik" bireyler ve topluluklar yetiştirerek adeta "cemaat*" zihniyeti oluşturmaktadır.

      Firma yapısında salt tüketici gamı ne kadar geniş ise, o firma o denli ürün ve hizmet temellidir. Tüketici memnuniyeti ve faydası temelli bir bakış açısı içeren, uzun soluklu bir çalışma maratonu barındırır. Bu firmalardaki yapılar belki yavaş ama sağlam adımlarla ilerler.

      Samimi bir şekilde kendinize sorun: Yapımda kaç adet müşteri var? Bildiğim kadarıyla firmamda kaç adet müşteri var?

      YanıtlaSil
    69. Firmayı ayakta tutan, onun gelişmesini sağlayan bir müşteri çoğunluğu yok ise, maalesef bir kaç sene "kazanmak ve başarılı olmak isteyen Network çalışanları" ile yürüyebilir. Yapıdaki herkes çalışmak, kazanmak istiyorsa burada çok ciddi bir problem vardır.

      En temel problem, birileri kazanıyorken çok ciddi bir çoğunluğun kazanamıyor olmasıdır. Ve bu problem "Sen de kazanabilirsin, yapabilirsin" şeklinde görmezden gelinecek bir problem olmayacak zamanla.
      Birbiri ile en çok dayanışma, yardım ve sosyallik içeren gruplar çoğunlukla titan/saadet zinciri yapılanmalıdır. Çünkü herkes para kazanmak için işe girer, büyük meblalar yatırır ve öncelikle parasını da üye yaparak çıkarmak ister. Bunun için de işe girdiği andan itibaren katiyen firmasına, üyesine, ürününe toz kondurmaz. Ne denirse densin kesinlikle bildiğinden şaşmaz. Bu işin kolay yoludur. Kısa sürede paralar kazanma kısmıdır. Ancak doğru ve etik değildir.

      Bakın size aynı soruyu tekrar sorayım. Lütfen samimiyetle cevaplayın. Şu anda yapınızdaki kişilerde "salt tüketici" var mı? Yoksa hepsi Networker mı?
      Bugün kendine lider diyen birisi çıkmış diyor ki:

      Bir öğretmenin maaşını bir günde kazanıyorum. Ne mutlu bana...

      Önemli olan sadece ne kazandığın değil ki. Önemli olan kazandığını nasıl kazandığın. Bugün dünya üzerinde yaşanan problem, kazananların kazandıklarına odaklanıp, nasıl kazandıklarının etik ve vicdani muhasebesini yapmamalarından kaynaklanmaktadır.

      Eminim ki, bu kişinin Network yapısında, memnun 10 müşteri dahi bulunmamaktadır. Hepsi onun gibi kazanmak isteyen ve bu uğurda çalışan kişilerdir. Bunlara sunulan vaatler, zenginlik hayalleri, yapabilirsin nidaaları, şaşalı organizasyonlar sayesinde bu kadar çok para kazanmaktadır. Ürün ve hizmetten değil. Ürün ve hizmetten kazanıyor olsa bunun en bariz göstergesi memnun müşteriler olurdu. Ama yok, değil.

      Lütfen fark edin artık, bir müşteriyi ürün ve hizmetinizle memnun edemiyorsanız, yapınıza çalışmak isteyen kişiler sürekli kaydediyorsanız yaptığınız bire bir Titan/saadet zinciri yapılanmasıdır.

      Onlar da ekibindeki insanlara iş fırsatı sunuyor, onların hayatlarını değiştiriyor, organizasyonlar düzenliyor, eğitimler veriyor, destek oluyor, yardım ediyor. En temel fark, tüm bunları yaparken insanlara ne sunduğunuz.

      YanıtlaSil
    70. Aslında konu çok basit:

      Firman, klasik bir ticaret firması olsaydı, ürün ve hizmetini satın alır ve memnuniyetle kullanır mıydın? Bu soruya cevabın samimiyetle evet ise, başarılar dilerim.

      Ancak samimiyetle bu soruya gönülden hayır diyorsan, şu an firmada başka sebeplerle duruyorsun demektir. Bu sebepler para kazanmak, tatil yapmak, sosyal çevre edinmek gibi sebepler ise, firmandaki çoğunluk da senin gibi düşünüyor demektir. Çünkü bir firmada salt müşteriler ya çoktur ya da çok çok azdır.

      Şimdi, bunun seni neden ilgilendirdiğine gelelim:

      Kimseyi kandırmanın gereği yok: İnsanlara dokunuyorum, onlara iş fırsatı sunuyorum diye süslediğin şeyin gerçeği "para kazanmak istiyor olman ve bunun için de yapını büyütmeye çalışman". Şunun sana %100 garantisini veriyorum. Yapının çoğu para kazanamayacak!

      Bir Network Marketing yapısının çoğu para kazanamaz! Bu bir gerçektir. Burada önemli olan para kazanamayan çoğunluğa ne "vaad edildiğidir". Eğer para kazanma, zengin olma, kendi işini kurma vaad edildi ise geçmiş olsun. Ancak para kazanamayan çoğunluk, zaten para kazanmakla işi olmayan salt müşteri ise arkana yaslanıp, haklı ticaretinin keyfini çıkar.
      Bugün, Batı'dan esen ve yıllardır ülkemizde de bulunan, son zamanlarda daha da önem kazanmış bir Network öğretisi var:

      "İnsanlar para kazanmak istiyorlar. Ürün önemli değildir. İnsanlara nasıl para kazanacağını gösterin. Matkap önemli değildir, önemli olan insanların duvarda delik açmasıdır. İnsanlar delik açmak istiyor."

      Maalesef, bu bakış açısı sektördeki kirliliğin ana sebebidir. Gömlek değiştirir gibi firma değiştiren, bugün X firmasının arkasında durarak binlerin güvenini kazanıp, yarın yine aynı binlere eski firmasını suçlayarak yeni firmasını tanıtan liderler olmasının ana sebebi de budur.

      Bu liderlere her seferinde inanan binler, bir süre sonra pes etmekte, kazanamayan %95 çoğunluk ile birlikte "enkaza" dönüşmektedir.

      Dünyada para kazanırken "nasıl kazandığını" önemsemeyen zengin bir zümre var zaten. Ne olursa olsun, etik ve ahlaki değerleri ne olursa olsun delik açmak için matkabı görmezden gelen bir zümre. Lütfen, Dünya bu zengin zümreden yeteri kadar çekti ve çekiyor, bir de siz katılmayın.

      Matkap önemlidir. Duvarın bütününe verdiği zarar, çıkardığı ses ile komşuya verdiği zarar, kullandığı elektrik ile bütçenize verdiği zarar ve daha bir çok sebepten ötürü önemlidir. Uzun vadede, istikrarlı ve etik bir yapı için deliği nasıl, ne şekilde açtığınızı ve evinize, komşularınıza, yakınlarınıza bu işlemle nasıl etki ettiğinizi lütfen düşünün. Düşünme ve sorgulama mekanizmanızı ortadan kaldıran, "duygusal" motivasyon boğumlarında fanatik bir güruha, zombi yığınına dönüşmeyin.
      Bugün Network Marketing sektörünü sorgulamaya şiddetle ihtiyacımız bulunmaktadır. Koyun sürüsü gibi çoğalmak, takım tutar gibi firma tutmak bize er ya da geç zarar verecektir.
      İçinde bulunduğunuz durumu size bolca öğretilen önyargılardan kurtulmuş halinizle irdelemenizi tavsiye ederim. Bugün değilse yarın ya da gelecek yıl yahut otuz yıl sonra vicdanınızın sızlamaması ve pişmanlık duymamanız dileğiyle. Zaman ayırıp sabırla okuduğunuz için teşekkür ederim.

      YanıtlaSil
    71. Arkadaslar şu anda düşünüyorum acaba bu işi bilmeden yorum yapan gerizekalı insanlara inanayim yoksa kendi kazandığım parayi inanayim bana bunu açıklamasını yaparmisiniz ?????

      YanıtlaSil
    72. Bu blogu açan arkadaş eğer Mega Holdings türkiye de yaşa dışı bir iş yapıyorsa ve insanları kandırıyorsa neden gidip mahkemeye vermiyorsunuz güya çıkmış robin hoodluk mu yapıyon.Dahası sen neden ferrariye binmiyon kardeşim araba denince ferraride aynı murat 131 de aynı aralarında uçurumlar var değil mi fiyat olarak.Şu an sadece türkiyede bu işin için de olan 50 bin insan var ve sen şu an onların hakkına giriyorsun bunun bedelini ne bu dünya da ne de ahirette ödeyemezsin.ben şuna eminim ki sen başka bir şirketi karalayaraktan kendi ürünün satılması için çabalıyorsun

      YanıtlaSil
    73. eline saglık çok iyi bir yazı olmuş ancak gel de bunu megacılara anlat.çevrem de çook arkadaşım var böyle maalesef :) ve tam olarak ne yapıyorsunuz ne satıyorsunuz dedigim de dogru dürüst bir cevap yok. konuyu dolandırıp değiştirip sorumu geçiştiriyorlar ve kesinlikle PARA üzerinden PARA kazanmaya dayalı garip bir sistem uzak durun :)

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. ÇOK ŞEY BİLİYORMUŞSUNUZ TEBRİK EDERİM ... CAHİL GELDİNİZ CAHİL GİDECEKSİNİZ

        Sil
    74. Network Marketing sektörünün ilüzyonu, distribütörün aynı zamanda müşteri olduğu gerçeğidir.

      Bugün diyelim ki benim elimde x bir ürün var ve bu ürünü müşteriye satmak amacıyla yola çıkıyorum. Sonra salt müşteri yerine, Ahmet'e gidiyorum ve diyorum ki :

      " Sana bir iş teklifim var. Bu x ürün. Fiyatı da şudur. Bunu alırsan kendi işini kurabilirsin. Bunu müşterilere de satabilirsin ama sen de başkalarına bu iş fırsatını sunabilirsin. Bu işte çok para var, yapını büyütürsen paraya para demezsin. "

      Ahmet'in bu işe girmesi için ilgili ürünü alması gerek. Ve Ahmet iş kurma gayesiyle, para kazanma gayesiyle ilgili ürünü alıyor.

      Ardından Ahmet bu ürünün müşteriye satışı için bir başka arkadaşına gidiyor ve iş planı teklifi yapıyor. Arkadaşı da bu işe girmek istiyor ve ilgili ürünü alıyor.

      Herkes X ürünümü satmak için firmamda çalışan distribütörler gibi görünüyor. Ancak aynı zamanda benim ürünümü aldıkları için müşteriler de. Sadece müşteri olduklarının farkında değiller.

      Lütfen bir an böyle bir yapı hayal edin: Herkes müşteriye x ürünü satmak isteyen distribütörler fakat zincir bir türlü salt müşteriye ulaşmıyor. Distribütörler arasında dönüp duruyor ürün ve hizmet.

      İşte Network Marketing tehlikesi, ilüzyonu ve negatifliği burada. Bu tuzağa düşmemek gerek.

      İtiraz: Ama alan memnun satan memnun?

      Evet, x ürünümü iş kurmak amacıyla alan bir kişi artık geri dönüşü olmaksızın fanatik bir distribütörüm olur. Bunu yapmaz ise yatırımını, işini, başarısını, kişiliğini ve güvenini hiçe sayar. Bunu da kimse istemez. Bu sebeple bu tarz bir firmada bir sürü memnun kişi vardır(!)

      (Network Marketing Rehberi)

      YanıtlaSil
    75. LAN ORUSPU ÇOCUĞU BANA DÖNMEZSEN SENİN ANANI BACINI SİKEYİM.. ŞEREFSİZ BİLİR BİLMEDEN KONUŞUP MİLLETİ NİYE KANDIRIYORSUN PİÇİN EVLADI... RAMAZANDA BANA KÜFÜR ETTİRDİN YA BAŞKA BİR ŞEY DEMİYORUM ŞEREF YOKSUNU CAHİL YARATIK.............

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Bu adresten bakabilirsin yoruma; http://megaholdings-yalan.blogspot.com.tr/2012/10/mega-holdings-dolandrc-bir-sistemdir_11.html?showComment=1404412426304#c3224567535845491659

        Sil
      2. sadece izle: http://www.youtube.com/watch?v=iPt12C3ds6I

        Sil
    76. Megaya sallayanların hepsinin cebinde 1 kuruş yok şuan liderlik pozisyonundayım 3.500tl sigortam yatmış neyin kafasındasınz

      YanıtlaSil
    77. mal megacılar ya yazık acıyorum size

      YanıtlaSil
    78. I LOWE YOU MEGA HOLDİNGS nederseniz diyin zorunuza giidiyor bu iş :) arkadaşlar sevmiyosanız laf atmak zorunda degilsiniz laf attıgınıza göre zorunuza baya bi gitmiş kandırılmışsak kandırıldık sizene :) allah razı olsun beni kandırandan çok memnunun mükemmel bir iş ;) acımaya devam edin :)

      YanıtlaSil
    79. I LOVE MEGA Boş tenekeden çok ses cıkar sallayın gençler

      YanıtlaSil
    80. İnsanlar, yalnız malın, paranın gelmesini düşünecekler, helalini, haramını düşünmeyecekler.
      [R.Nasıhin] Kıyamet Alametleri

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. "ticaretle uğraşın ve cesur olun çünkü rızkın onda dokuzu ticarette ve cesur olmaktadır" H.z. Muhammed (s.a.v.)
        yaptığımız işin ticaretten bi farkı yok eğer islam dinine düşkünsen haram yada helal para kazandığımmızdan şüpheliysen birilerine çamur atmanın iftira etmeninde ne kadar gnah olduğunnu bilmen gerekiyo bu işte elbette kaybeden olacak öyle yangelip yatarım ben nası olsa üstümdeki adam altıma adam almadan para kazanamaz zihniyeti olan adamlar kaybeder bu iş aktiflik azim ve en önemlisi inanç gerektiren bi işter kimse kimsenin yaptığı işe iftira atmasın kimse kimseyide zorlamıyo zaten isteyen gelir istemeyenin paşa gönlü bilir ben bu işe girdim verdiğim parayı ilk hafta çıkardım ve şu an hayallerime en kestirme yoldan koşuyorum azim ve inancın sonu Rabbime şükürler olsun ki böyle bi fırsat çıktı karşıma ve şunuda gördüm ki Enes Olgun da olsa diğer liderlerimizde olsa hiçbirisi emin olun ki milyoner olduk zenginiz diyerek egosu tavan yapan insanlar olmadı nereden geldiklerini kimse unutmadı araştırın önce teneke gibi ses çıkarmayın..

        Sil
    81. BOŞ TENEKEDEN ÇOK SES ÇIKAR ben mega da calısıyorum ve hayal edemeyecegınız paraları kazanıyorum hee kısaca deyınıcem bu boş konusan arkadaslara devap olara sızın dedıgınız gıbı 300 tl ye de web sıtesı var yok demıyorum ama bızım megadakı gıbı 1900 tl ye web sıtesı verılıyo ama yanında tasarım egıtımlerı +7/24 destek + kısısel geelısım egıtımlerı + danısmanlık artı MILYON DOLAR kazandırıyo mu he bunları verıyorsa bızde onlardan alalım . bu sıteyı kuran her kımse yarası oldugu ıcın acmıs ve karalıyo beyler cahıl olmayın mıllete kendınızı guldurmeyın allah sızlere bırer beyın vermıs onu kullanın kafanızın ıcınde kavanoz gıbı durmasın boş boş

      YanıtlaSil
    82. I love mega ;)ben bu kadar adaletli bir sistem görmedim izleyin arkadaşlar biraz düşünün ondan sonra http://youtu.be/GxolzFDMvgA

      YanıtlaSil
    83. Bazı arkadaşlar bu işin haramından helalinden bahsetmiş tamam iyi güzel diyosunuz ama bu işte başı boş insanlar yok hepside çalışan vede insanlara iş imkanı sunan katılımcılar o arkadaşlara şunu sormak istiyorum ? El işinde çalışarak kula kulluk etmekmi daha iyi yoksa kendi işini kurmakmı daha iyi ? Siz madem alın teri ile çalışmaktan söz ediyosunuz ee gidin o zaman kendi işinizi kurun arkadaşlar fakat kula kulluk etmeyin pekala o zaman nerde kaldı ''çalışmak ibadet sayılır'' sözü Ama mega holdings çalışanlarıda bu işte ter döküyolar öyle başı boş oturmuyolar dikkatinizi çekerim

      YanıtlaSil
    84. Unutmayın ki Peygamber Efendimiz (S.A.V) kendi işinin sahibiydi geçimini çobanlıkla sağlardı işte çalışmanın ibadet sayılan yönü kendi işinin sahibi olmaktan ibarettir işte arkadaşlar

      YanıtlaSil
    85. Dolandırıldığını ya da haram olduğunu duşunenlere soyluyorum.. Bir işin helal olması için çalıştıgınızda kulak arkalarınızın ve işaret parmagınızdakı tırnagın ust kısmının terlemesi gerekiyor.. Bunu kımse ınkar edemez.. Başımıza çok dindar oldunuz ya, o dindara ve onun gıbı dusunenlere soyluyorum, oncelıkle kendi gozunuzdekı kireçleri atın, daha sonra bızım çapaklarımızı eleştirirsiniz.. Ayrıca dindar bir kişiliğe sahip olsaydınız Enees Olgun gibi bir çalışkan ve onun gibi nice çalışkan arkadaşlarımıza iftira atmamayı düşünmeniz gerekirdi.. Siz çalışmayı yediremeyen malesef ki hala başkalarının emri altında çalışacak hatta o işi de beceremeyecek kafada insanlarsınız..
      Size sesleniyorum Artık görün içinizdeki ışığı, güzünüzü çekmeyin o ışıktan..

      YanıtlaSil
    86. Rabbime şükürler olsun ki karşıma MEGA gibi bi fırsat çıktı şu an hayallerime en kestirme yoldan son sürat gidiyorum bu bloğu açanda blogcuyu destekleyen yorumcularda hepsi boş lakırdıdan ibaret MEGA ailesinde olan insan neyin ne olduğunu gayet iyi biliyor zaten kimse kafasını yormasın :) seni seviyorum MEGA HOLDİNG'S ailesi iyiki varsın :)

      YanıtlaSil
    87. Ne kadar da boş konuşuyorsunuz başkalarını karalamayi ne kadar da çok seviyorsunuz.azicik araştırıp öyle konuşun. Arkadaslarla bir seneye yakındır bu işi yapıyoruz çok güzel paralar kazandik kazanmaya da devam ediyoruz.girdim de girdiğime pişman oldum diyen arkadaslara sesleniyorum siz bu işi yapamayacak kadar beceriksizseniz biz ne yapalım.beceriksizliginizi kabullenmeyip te gelip te burada işi karaliyor sunuz oturun oturduğunuz yerde.iyi ki varsın Mega ailem :-) siz boş boş konuşmaya devam edin burada sizleri takan kim :-)

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. KARDEŞ TAKMASAN BU KADAR SALLAMAZDIN YAZANLARA :) ÇOK MERAK EDİYORUM GERÇEKTEN NELER KAZANDINIZ 1 YILDA. YA BECEREBİLMEDEN KONUŞUYOSUN. BEN TİCARET YAPAN VE BAŞARILI OLANA BECERİKLİ DERİM. BÖYLE SAVSATA SÖZDE İŞLERLE MİLLETİ KANDIRARAK 3 5 KURUŞ KAZANMAYA BAKANLARA DEMEM. ÇEVREMDE BU İŞE GİREN BİKAÇ YAKINIM VAR VE BANADA TEKLİF ETTİKLERİ İÇİN ARAŞTIRDIM. ONLAR DA 1 YILA YAKINDIR İŞİN İÇİNDELER BAYA BAYA DA UĞRAŞIP ZAMAN HARCIOLAR GERÇEKTEN GÖRÜYORUM. AMA SEMİNERE GİDİCEKLER YOL PARASINI BANA SORUOLAR VAR MI DİYE. ŞİMDİ DİCEKSİN ONLAR BECEREMİO PEKİ BİRSÜRÜ KİŞİLER ORDA HEMEN HEPSİNİ GÖRÜYORUM BİLİYORUM YOK YANİ YOK KANDIRMAYIN KENDİNİZİ. ADAM GİBİ SİGORTALI Bİ İŞTE ÇALIŞIN. YA DA ÇOK HEVESLENİOSANIZ TMM KENDİ İŞİNİZİ YAPIN AMA İŞ GİBİ Bİ İŞ YAPIN. SOMUT Bİ İŞ YAPIN. AKILLI OLUN BİRAZ YA. KAFANIZI KULLANARAK BAŞARIN BİŞEYLERİ MİLLETİ KANDIRARAK DİİL. O SÖZDE İŞYERİNDE HEPİNİZ BİRBİRİNİZİ TAKLİT EDİYOSUNUZ. ZATEN ÖĞRETİOLAR NE YAPMANIZ NE DEMENİZ GEREKTİĞİNİ PAPAĞAN GİBİ AYNI ŞEYLERİ EZBERLİOSUNUZ BU Bİ GERÇEK AKSİNİ İDDİA ETMEYİN. FARKLI OLUN KENDİ İŞİNİZİ KENDİ AKLINIZLA KURUN KENDİNİZDEN BİŞEYLER KATIN O ZAMAN KENDİ İŞİNİZİ YAPMIŞ OLURSUNUZ ASLINDA. SAYGILAR.

        Sil
    88. Mega holdings network marketing falan değildir 2000 tl paranı alıyorlar daha sonra sende başka birilerini bu batağa davet ediyorsun onlar gelince çok az para kazanıyorsun hiç bulamazsan paran yanıyor zaten. Çoğu kişi para kazanıcam hevesiyle girip son parasını'da kaptırıyor bu işe. Bakınız ah istanbul dizisinde bile saadet zinciri konusunda bir bölüm yayınladılar onu izleyin orda bile adamlar dalga geçiyor ve ifşa ediyor. Bu tür işlere genellikle 18-22 yaş arası kişiler ilgi gösteriyor çünkü kolay yoldan para kazanacaklarını sanıyorlar öyle bir dünya yok üstteki adamlara gidiyor o para emin olabilirsiniz. Bakın gençler size gerçek network marketing'i anlatayım. Bir alışveriş sitesi düşünün ve satıcının teki orada parfüm sattığını düşünün. Satıcının sattığı üründen kar elde edebilmek için satıcıya ürünün %15 i kadar para verıyorsunuz ve her bir ürün başına %20 kar elde ediyorsunuz yani burada %5 lik bir kar söz konusu. Ancak satıcı size ekstra ürünün linkinide veriyor sizin referans numaranızla ve siz bu linkle arkadaşınız yada başka birisine ürünü satarsanız kar marjınız direkman %25-%30 civarı oluyor net kar diyorum bakın 200 liralık parfümü bu referans linkinizle satarsanız yani satıcıya müşteri bulursanız, 200 liralık parfumden net 60 lira kazanıyorsunuz tek bir parfumden sizce mega holding network sistemi mi ? sakın ama sakın son paranızıda böyle bir şirkete kaptırmayın. Etrafta zengin olcam diyipte girenlerin hepsi şuanda aylak aylak beş parasız geziyor. Bu mega holdingin başka bir foyasıda, hep resim koyuyorlar üst yöneticiler audiyle porseyle falan hep gezdiklerini kanıtlar resimler koyuyorlar bakınız bu işi yapanlara ne demek istediğimi anlarsınız bir gün havuz birgün kafe seminer resimleri falan filan burda insanları kandıranda bu oluyor.Sırf sizden 2000 tl almak için koyulan resim onlar sakın kanmayın sırf 2000 tl nizi kurtarmak için 10 kişiyi üye yapmanız lazım oda 20000 milyar yapıyor yani sizin ödediğiniz 2000 liranın 10 katını üst yönetici ve şirket kazanıyor yapmayın etmeyin gençler bu tuzaklara düşmeyin gidin okulunuzu okuyun unıversıtenızı bıtırın adam akıllı bir işe başlayın sermaye biriktirip siz ticaret yapın başkasının kölesi olmayın...Bu mega holdingi savunanların hepsini mega holdingin üst direktörleri göndermiş eğer kötüleyenler olursa biz kimi kazıklayacağız der gibi.

      YanıtlaSil
    89. YASALARIN BOSLUGUNDAN ISTIFADE EDEREK INSANLARI KAZIKLAYAN BU SAKLABANLARA DIKKAT EDIN VE ŞU AYRIMI İYİ YAPIN
      GORDUKLERINIZE SIZE ANLATANLARA INANMAYIN (UST KADEME PARA ICINDE YUZUYOR OLABILIR DOGRU : GARIBANIN OGRENCININ İŞSİZİN BORC HARC BULDUGU PARALARLA LÜKS BİR TABLO İZLETTİRİLİYOR SİZE KİMSE BABASININ HAYRINA CEBINDEN VERMİYOR O PARALARI)
      İSİMDEKİ İNCE ÇİZGİ: HOLDİNGS VURGUSUNA DİKKAT EDİN BÜYÜK ŞİRKET İMAJI VERMEK İÇİN BÖYLE BİR YOLA BAŞVURMUŞLAR BU DA TAMAMEN GÖZ VE ZİHİN BOYAMAKTAN İBARET
      BURADA BU FİRMAYI SAVUNAN ZAVALLILARIN YAZDIKLARINI OKUMUSSUNUZDUR =) KARŞIT GORUSTE OLAN HERKESE BIRSEYLER SOYLEMISLER MADEM OYLE SIRKET AKSINI ISPAT ETSIN BASKA BIR SIRKET OLSA DAVA ACAR HAKKINI ARAR BU NEDEN BOYLE BIRSEY YAPAMIYOR YAPAMAZ CUNKU SOYLENENLER DOGRU =) HAA SON OLARAKTA BU SISTEME GIREN BIR ARKADASIM VARDI 3 YIL ONCE GORECEKSIN DUNYA TURUNA CIKICAM SIRT CANTAM HAZIR DIYORDU :) GECEN GORDUM DURUMCUDE PAKET SERVİSCILIK YAPMIYORDU ARKASINDAN KOSTUM YETISEMEDIM ::) DOSTUM DUNYA TURUN NASIL GECTI DIYE SORACAKTIM SORAMADIM :))

      YanıtlaSil
    90. TEMBEL ÇALIŞMAYI SEVMEYEN Bİ ANDA ZENGİN OLMA HAYALLERİ OLAN GENÇ VE TECRÜBESİZ İNSANLARIN BOŞ VAKTİ OLANLARIN ARKADAŞINI AKRABASINI RAHATLIKLA KANDIRIP KAZIKLAYABİLECEK OLANLARIN GİRECEĞİ BİR İŞ BENİM GÖZÜMDE. KARDEŞİMİN 2 ARKADAŞI BİRLİKTE GİRDİLER. GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ DİYOLAR. NE ZAMAN GÖRSEM BEYGİR GİBİ GEZİYOLAR. YOK SEMİNERMİŞ YOK SUNUMMUŞ YOK TOPLANTIYMIŞ. BAYA DA KOVALIYOLAR ASLINDA BANA BİLE 4 5 KEZ GELDİLER GİRMEM İÇİN. O KADAR ÇABA NERDEYSE 1 SENEDİR İŞİN İÇİNDELER AMA SEMİNERE GİDİCEK YOL PARALARI YOK CEPLERİNDE ÖYLE CAFE KÖŞELERİNDE OTURUYOLAR HEP BERABER YENİ Bİ AV BEKLER GİBİLER ZATEN. BİRİNİ BULSAK TA KANDIRSAK 2000 TL SİNİ ŞİRKETE KAZANDIRSAK TA BİZEDE 100 200 PARA GELSE. VAR MI BÖYLE SAÇMA Bİ MANTIK YA. KENDİLERİNİ GELİŞTİRİYOLARMIŞ ULAN GİDİN Bİ MESLEK ÖĞRENİN VERDİĞİNİZ O PARAYLA Bİ DİL KURSUNA Bİ BİLGİSAYAR KURSUNA GİDİN. AMA O ZOR OLUR. ANCA KENDİNİZİ KANDIRIN Bİ ANDA ÇOK ZENGİN OLCAKSINIZ. ALLAH AKIL FİKİR VERSİN NE DİYİM Bİ DE Bİ YOL BULMUŞLAR TERBİYESİZLER UTANMIYOLARDA. GİRİCEM AMA PARAM YOK DİYENE HEMEN ALTERNATİF. İŞTE AVEA VEYA FARKLI Bİ HAT NE KULLANIYOSA SANA KAMPANYALI TELEFON ALDIRALIM 2 BİN DEĞERİNDE FATURANA YANSIR ÖDERSİN YAVAŞ YAVAŞ. O TELEFONU HEMEN KUTUSUNDA SATARIZ TELEFONCUYA PARA YAPMIŞ OLURSUN. ULAN AYIP BE DAHA NELER GÖRÜCEZ. YAZIK VALLA. BEN O ÜSTTEKİLERİNDE PARA KAZANDIĞINA İNANMIYORUM. BU SÖZDE ŞİRKETİ KURANLARIN ADAMLARI ONLAR BENİM GÖZÜMDE. BUNLARI BESLİOLAR ŞAŞALI GÖSTERİOLARKİ İNSANLARIN GÖZLERİNİ BOYAYABİLSİNLER. VER 2 BİN HEMEN SONRA YILLARCA 100 200 ALMAYA ÇALIŞ ADAM KANDIR SOK İŞİN İÇİNE Bİ DE. EKONOMİYE TERS Bİ İŞ HERŞEYİ GEÇTİM. BÖYLE Bİ EKONOMİYE DARBE YOKTUR DÜNYADA. ÜRETME ÇALIŞMA PARAYI DÖNDÜR HARCA. SADECE TÜKET. HANİ TÜKETSELER KEŞKE VERDİKLERİNİ ALABİLECEKLERMİ O DA BELLİ DEĞİL DE. NEBİLİM ALLAH AKL FİKİR VERSİN AMA BU DOLAYLI YOLDAN DOLANDIRICILIK ŞİRKETİNİ KURANI DA İNSANLARI BU APTALCA SÖZDE İŞE GİRMESİNE VESİLE OLANLARI DA ALLAH BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN.

      YanıtlaSil
    91. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      YanıtlaSil
    92. Arkadaşlar burda Mega Holdings için olumsuz yorum yazan kişilere sesleniyorum , çoğunuz zaten işe girmeden kulaktan duyma bilgilerle bu yorumları yazıyorsunuz ne kadar gerçekçisiniz bi düşünün bakalım ? diğer bi kısımda işe grip yan gel yat osman olan arkadaşlarımız maalesef adam işe giriyor web sitesini alıyor fakat ürününü pazarlamaya gelince orda kasılıyor arakdaşımız ve sonrada neden para kazanamıyorum diyor ? yaa dostum sen bir şakamısın Allah aşkına ürününü kimseye pazarlamadan nasıl para kazanmayı bekliyorsun ? Dİyelim ki bir yerde garsonluk yapıyorsun orda müşterinin önündeki boşları almassan veya etrafı temizlemessen oranın işletmecisi seni neden orada çalıştırsın ki neden sana para versin 1. gün direk tekmeyi kıçına vurur siktir ol git der ama bizim insanımız her zaman böyle aşağılanmayı sevdiği için hiç yabancılık çekmiyo hatta oradan siktir edilmesi hoşuna gidiyor birde kamilin fakat bizim Mega Ailemizde öyle birşey olmaz sen yeterki ürününü kullan ve daha sonra arkadaşlarına tavsiye et sen yeterki çalış bi performans göster olur çünkü herşey MÜMKÜN kardeşim , Allah çalışan insana karşılığını verir ben buna inanırım ben 1 aydır işin içerisindeyim şu ana kadar hiç kazanmadım fakat bu kazanamayacağım anlamına gelmez öyle insanlar var ki 1 ayda çok iyi kazançlar elde etmişler o insanlarlada tanıştım aynı masaya oturdum konuştum ama ben 1 ayda hiç birşey kazanmadım diye şirketimi ve arkadaşlarımı yarı yolda bırakıp dönmedim gidipte teselliyi ekşi sözlük te veya başka forum sayfalarında olumsuz yorumlar yazarak bulmadım ve bulmamda çünkü inanıyorum olucak bu işe ve bu şirkete giripte adam akıllı çalışan hiçbir insan başarısız olmamıştır ve olmazda çünkü dediğim gibi herşey MÜMKÜN önemli olan kişinin bu işi yapmak istemesidir. Benim söyleyeceklerim bu kadar benim burda amacım sadece işe girecek arkadaşlara ufak bi tavsiyeydi çünkü bu olumsuz yorumları okuyan ve işe girmek isteyen 100 lerce kişi belki bu yorumları görünce işe girmeycekti günde 12 15 saat çalışmaya ve ayda 1,500 - 2,000 tl kazanmya devam edeceklerdi ama hayatları hiç değişmeyecekti hep işe git eve gel olacaktı fakat işe girdikten sonra hayatlarının nasıl değiştiklerini ilk onlar görecekler ve sonra şükür edecekler böyle bir sektörle tanıştıkları için böyle bir işe sahip oldukları için. Her birey kendisi karar vermelidir onun bunun akıl hocalığına ihtiyacı yoktur hayatta risk almak lazımdır fakat biz gidin salakça riskler alın demiyoruz mega da risk 0 dır fakat olumsuz yorum yazan arkadaşlar maşallah nerdeyse şirketi kendileri kurmuş gibi konuşuyorlar fakat hiçbirşeyden habersiz bir şekilde konuşuyorlar o yüzden aldanmayın onun bunun lafına derim ailenizin kendinizin hayatını kurtarmak istiyorsanız acele edin ve bi an önce başlayın derim başladıkta sonra zaten sizde ne kadar güzel bir yerde olduğunuzu göreceksiniz.

      YanıtlaSil
    93. Selamün Aleyküm,
      Mega Holding hakkında çok fazla atıldı tutuldu, en çok kazanan arkadaş da burada dediler. Yeni yasa ile bunların işleri kötüye gidecek dediler. Kılıf bulundu demek ki, devam ediyorlar. Zaten adalet kavramı iyice zayıflayan bir yerde daha ne beklenebilir ki.

      Hatta oradaki çok iyi kazanan kişilerden bir tanesini biz farklı bir networke davet ettik ve onunla tanışma şansımız oldu. Bu vesile ile iyi araştırmalarımız oldu. Tabi çevreden olumlu veya olumsuz birçok yorum aldık. İşin boyutunu içine girmeden belki tam anlayamayabiliriz. Fakat duyumlar ve elimizdeki verilerle de belki biraz da olsa yargılayabiliriz.

      Bunlar ön yargı değil. Uzun süre networkün içinde bulunmamızın bir neticesidir.

      Şimdi gelelim networkte olmazsa olmaz bazı kurallar veya tavsiyeler;
      1- Tercih edilecek network firması sizin yaşam tarzınız olabiliyor mu?
      2- Bütün ihtiyaçlarınıza cevap verebiliyor mu?
      3- Öncelikle sağlık, sonra para kazandırıyor mu?
      4- Kazandırdığı para helal mi?
      5- Aylık aktiflik var mı?
      6- Hep yeni üyeye mi dayalı çalışıyor, yoksa eski üyelerin de alımı var mı?
      7- Ekip paylaşımı var mı?
      8- Kolay kariyer elde edilebiliyor mu?
      9- Kişisel başarıdan çok ekip başarısına önem veriliyor mu?
      10- Ürünleri piyasadan kaliteli ve daha uygun fiyata mı?
      11- Gerekli sertifikalara haiz mi?
      12- Ürünlerinde koruyucu madde miktarı izin verilenlerin altında mı?
      13- Ürünler pazarlanırken ilaç gibi satılıp satılmadığı konusunda dikkatli davranılıyor mu? Doktorculuk oynanıyor mu?
      14- Ürün ve iş eğitimi profesyonelce mi yapılıyor?
      15- Kısa ve kolay yoldan para kazandırır diyor mu?
      16- Diğer networkleri kötülüyor mu, yoksa onları sahipleniyor mu?
      17- Batı networkü mü, doğu networkü mü?
      18- …
      Diye sıralanır gider.
      Aylık aktiflik yoksa o sistemin helal olmayacağına dair birçok duyum aldım.
      Devletin yeni yasasında ürünlerin %70’inin eski üyeler tarafından alınma şartı vardı.
      Bu da şunu gösteriyor ki, hep yeni üyeye dayalı bir sistemi devlet de desteklemiyor.
      Ürün fiyatı konusunda da gerçek networklerin fiyatları gayet ekonomiktir. Şöyle izah edeyim. Kişi market diş macununu yıllardır kullanmakta. Ama ağız sorunlarına çare bulamamaktadır. Ağız sorunlarına çare bulduğu doğal bir network ürünü ile tanışır ve çok memnun kalır. Mesela 18 TL vermiştir. Piyasa mamulleri de 1 ila 15 TL arasında değişmektedir. Ama hiç biri yüksek oranda doğallık içermemektedir. Network ürünü en azından %90 doğaldır. Doğal olan bir ürünün organik damgalısı bile 2, 3 hatta 7 kat fiyatlı olmaktadır. Hal böyle olunca doğal bir diş macununun, kimyasal bir diş macunu ile fiyat kıyaslaması her ne kadar yapılamasa da fiyatının epey yüksek olması beklenir. Dolayısı ile en iyi market diş macunundan da iyidir ve pahalı olması beklenir. Ama hemen hemen aynı fiyata olunca buradan network ürünlerinin ne kadar uygun olduğunu görebiliriz. Klasik ticaret ile satılsaydı bu network diş macunu daha pahalı olacaktı. Doğrudan müşteriye ulaştırılan her zaman ekonomiktir.
      Bir köylünün internet sitesine belki ihtiyacı yoktur ama sağlığa ve paraya ihtiyacı elbette vardır.
      Yaşam tarzı dedim. Gıda takviyesi, diş macunu, sabun ve temizlik ürünleri konusunda sana cevap verebiliyorsa veya çoğunluğuna cevap verebiliyorsa o firma senin yaşam tarzın olabilir. Hele hele gıda takviyesi yoksa zaten o firmanın yaşam tarzı olma şansı çok azdır. Belki bulunduğu sektörde olabilir.
      Firma seçerken doğru seçelim..
      Allahü Teala işlerimizi rast getirsin, haram yollardan uzak eylesin, helalinden bolluklar ihsan eylesin…

      YanıtlaSil
    94. Russell'ın "sorgulayan denemeler" kitabını bence butun mega'cılar okumalı. Network marketting'le ilgili. Ben sadece bu kitaptan ögrendiklerimle ayda 2000 tl kazanıyorum. Satışlarınızı ikiye katlarsınız. Kıskananlar çatlasın...

      YanıtlaSil
    95. Üst kol dedikleri kişiye inanarak tam 3 hesap birden girdim, 2 hesabın parasını karşılamam için bana telefon aldırdılar, şu aveanın kampanyaları telefonlarda zararına sattık, zararım toplam sadece 3 hesap için 9000 Tl'ye ulaştı, verilen hiç bir söz tutulmadı, arkdaşlarıma aileme rezil oldum 6 ay boyunca ne dedilerse yaptım, gördüm ki biz sadece yalan anlatıyorruz, sigara içiyordum kısa 2001 ona bile karıştılar, neymiş sunuma giderken malboro yada parlament içecekmişiz yoksa içmeyecekmişiz, bu iş sadece düzmece, para iadesi söz konusu bile değil sözde var ama oyalıyorlar, binlerce genç mağdur, mağdur olanlardan sesini çıkartamaz haldeler, büyük bir baskı var, içinde yaşayan bilir. ne yapayım diye araştırırken başka bir firmayla karşılaştım yerli bir firmaymış şu paha biçilmez ürünleri var ya 2200 Tlye sattıkları, o firma 300 tl ve 900 tlden satıyor, ve içerisinde özel yazılımlar konulmuş bizim liderlerimize çok soylediğimiz herşey fazlasıyla yapmışlar, onlarlada görüştüm, bakış açıları çok farklı, dolandırıldığımı o zaman daha iyi anladım, firma ismi yazmıyorum merak eden araştırabilir, Websitesi ile network marketing yapacağım diyen arkadaşlara tavsiye edebilirim, araştırsınlar en azından milleti kazıklamamış olurlar. malezyaya 500 tl etmeyen işe yalanlara para yatırılmalarına gerek yok, ben artık network marketingle uğraşmıyorum mega yüzünden hayattan soğudum, hala borçları ödemeye çalışıyorum, umarım o zorla telefon aldırıp yarı parasını sattırdığınız arkdaşlar'ın ahı çoluk çocuğunuzdan çıkmaz

      YanıtlaSil
    96. Mega denilen titan zinciri de Quest.net gibi illa ki patlayacak, hatta bence sonu gözüktü bile. O baştaki dallama da muhtemelen yurtdışına kaçar yoksa ona da kodes yolları gözüküyor.

      Aslında bu ponzi şeması türk kanunlarına göre suç ama bunlar ergen üniversitelileri siktikleri için üzerlerine fazla gidilmiyor. Sattıları ürünün kdv'sini ödüyorlar, yani kağıt üstünde normal bir ürün satan firma olarak gözüküyor. O sağ kol-sol kol diye anlattıkları titan zincirinin herhangi bir resmiyeti yok, olamaz da zaten. Bir savcı soruşturma başlatacak, titan içindekilerden piramit varlığı doğrulanacak ve böylece nitelikli dolandırıcılık suçundan cezalar gelecek. Fazla bir ömrü kalmadı bunu bir yere not edin.

      Takım elbiseli saçının ortası dikilmiş önü yapıştırılmış apaçilerle selamlar.

      YanıtlaSil
    97. Bilgiler için çok teşekkürler bu sitede de ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsiniz arkadaşlar. http://sabitcancaglar.com

      YanıtlaSil
    98. yahu biraz aklı olan insan zaten farkına varır site alan insanlar bırak siteyi hayatında internete girmeyen insanları biliyorum arkadaşlarını götürecek arkadaşının parasından komusyon alacak sonra ben site aldım para kazanıyorum diyecek demiyorki ben keklendım bende baska kekler götürüp paramı kurtarıyom dediğim şekil sitenin ne oldugunu bilmeyen adam gelip bana gel sende katıl diyo ona baska yerımle gülüyorum :)

      YanıtlaSil
    99. Mega Holdings” DOLANDIRICILIK DEVAMI OKU 2012 Yılında kurulan, Titan saadet zinciri ile hepimizin duyduğu “Ağ Pazarlamacılığı” sisteminin dijital dünyadaki bir versiyonu olan “Sunucu Şirketi” formatına bürünmüş “Mega Holdings”, normal değerinin 20 katı gibi abartılı bir fiyata Web Sitesi satışı yaparak üye kabul ediyor, ve devamında da bu üyelerin yeni üyeler bulup aynı fiyatlardan satışa devam etmeleri halinde kârlarından %’lik pay vererek herkesin çok zengin olacağını ve hayallerine kavuşacağını vaad ederek insanları kandırıyor, dolandırıyor. Bu vaadlerin içerisinde “Web siteniz olunca zaten zengin olacaksınız, yeni üyeler buldukça zenginliğinize zenginlik katacaksınız” şeklinde ifadelerle, değil web sitesi, internete dair bile çok bir bilgisi olmayan insanlara hayaller pazarlayıp, fahiş fiyatlara üyelik dağıtıyorlar. İçerik olarak ise “Web Sitesi” satıyoruz demelerine rağmen, aslında bir web sitesi için gerekli olan en ucuz iki maddeyi, “Hosting” ve “Domain” hizmetlerini satıyorlar. Web sitesini sizin yapmanız gerekiyor.
      Hosting (Disk Alanı) nedir: Hosting basitçe, bilgisayarınızdaki harddisk’in, internette sürekli olarak aktif olan halidir şeklinde anlatılabilir. Nasıl telefonunuzda resimlerinizi, USB Flash Memory’nizde müziklerinizi ve dökümanlarınızı saklıyorsanız, Hosting’inizde de web sitenizin dökümanlarını saklarsınız. Sayfanızı ziyaret etmek isteyen insanlar bu disk alanına bağlanırlar, içeriği görürler. Hosting alanınızın bir limiti vardır, tıpkı telefonunuzun ve flash disk’inizin limitinin olması gibi. Fiyat, bu limit ile belirlense de, belirli bir miktarın üzerindeki alan zaten kullanılmadığından gereksizdir. Bu içeriğin internette düzenli olarak durması için ise yıllık olarak Sunucu şirketlerine para ödersiniz.
      Domain (Alan Adı) nedir: İnternetin “içerisindeki” Hosting’inizde bulunan dökümanlarınıza, insanların ulaşabilmesini sağlayan “adres”tir domain. Bu adresin başında “www”, sonunda ise belirli kriterlere göre “.com”, “.org”, “.com.tr” gibi uzantılar bulunur. Adresin tamamına ise “domain” deniz. Bunun ücreti de yine Sunucu hizmeti sağlayan şirkete yıllık olarak ödenmektedir.
      Domain ve Hosting Fiyatları ne kadardır: Bir Domain için neredeyse evrensel denebilecek fiyatı KDV dahil 23 TL’dir. Standart bir Hosting paketi ise 40-50 TL civarındadır, en yüksek alan olan “sınırsız alan” hizmetinin yıllık fiyatı 150 TL’dir. Hosting satın alan kişiye, Sunucu şirketin domain’i hediye ettiğini görmek çok şaşırtıcı bir durum değildir. Zira birisi olmadan, diğerinin hiç bir anlamı yoktur. İnsanlar önec “adresinizi” yazarlar, akabinde de o adresin yönlendirmesi ile internetteki hostinginizde bulunan web sitenize ulaşırlar ve sayfalarınızı gezerler.
      Mega Holdings, yukarıda anlattığım ortalama 60 TL’lik Domain ve Hosting hizmetlerini size 2.150 TL’ye satmaktalar. Bu fahiş fiyatın açıklaması olarak ise “Sınırsız Disk Alanı” verdiklerini ifade etmektedirler. Neden sınırsız? Çünkü teknolojik konulardan anlamayan bir kişinin yıllık disk alanı gideri 50 TL’yi geçmez. Bunun yanında teknolojik gereklilik olarak sayabileceğimiz Yedekleme ve Güvenlik gibi teknolojilerin hiç birisini sunmamaktalar, zira kendileri de “hizmetin kullanılmayacağının” farkındalar. Üye olanların, verdikleri parayı geri kazanıp akabinde “zengin” olabilmeleri için tek yol, yeni kurbanlar bulup onları bu fahşi fiyattan üye yapmaktır…
      Ne yazık ki yaşadığımız ada küçük bir yer, ve dolandırılan insanlar eşlerine dostlarına düşman olmaktalar. Bütün bu olayların sonucunda ise tek kazanan, çok da uzak olmayan bir yerlerden gelip bilinçsiz insanlara bu hizmeti satmış, ve şimdi de daha çok insanın birbirine satmasını bekleyen “Zincirin başındakiler”. Lütfen aldamayınız. Bedava peynir, fare kapanında olur.

      YanıtlaSil
    100. şimdi söze şöyle başlayalım mega holdinsin ürünü olan web sitesinin özellikleri sınırsız alan : burada web dizayn işinden alıyorum diyen arkadalarda iyi bilirki hic bir sağlayıcı alanını yanı hostingini tek bir kullanıcıya hiybe etmez sınırsız verse de belirli bir sınır koyar kotası dolunca kota ücretsiz yenilenir o yüzden mega holdins de evet sınırsız alan veriyor 10GB ile sınırlar dolarsa ücresiz olarak yenilenir.sınırsız data transfer aslında sınırsız data trafiği diye bir kavram yok tum sağlayıcılarda söylenir ama asıl kastedilen şey geniş band genişliğidir mega holdins bunuda sağlıyor. domain hosting ve data transferi 3 yıllığına 300 tl alabilirsiniz. ve aynı zaman da bu işin sadece almakla bitmediğini buna birde tasarım yapılması gerektiğini de biliyorsunuz ve asıl maliyetin de tasarım olduğuda aşikar. Eee önümüze gelen herkes web tasarımdan anlamıyor haliyle ne yapmak lazım web master a gitmek gerek değil mi . hayır yok öyle bir şey cünkü mega holdings domain ve hosting satmıyor full paket bir ürün satıyor yani ürünün yanında türkce kullanımlı web dizayn programı veriyor sadece klavye kullanmayı bilen insanlar bile kendi sitelerini tasarlayabiliyorlar.bir diğeri ise sınırsız sayfa acabiliyorsunuz . malezya sunucularını kullanıyoruz ama istanbul 'da büyük dere cad.no:33/7 plaza 33 şişli' de temsilciliğimiz var tüm teknik desteklerimizide oradan alıyoruz ayrıca ingilizce bilmemize gerek temsilcilikteki çağrı merkezi personelleri türkce konuşuyor. Ve bir şeyide belirteyim bir konu hakkında hüküm veririken kaynağından araştırın doğru bilgiye ulaşın ondan sonra fikrinizi sunun. gidin tubitak ta araştırın bu ürüne 6480 tl fiyat belirledi. gidin gümrük ve ticaret adasında araştırın yürürlüktemi değilmi diye. http://youtu.be/uj5iytd_KZM http://youtu.be/2UIXDqXxf7w http://youtu.be/-e9NOf_-nME buralardanda araştırın başkada klavyeden değil bu tür konuları yüz yüze konuşalım daha iyi olur mersin de ikamet ediyorum pozcu da ofisimiz var irtibata gecelim oturup konuşalım ben her türlü işimin vede şirketimin arkasındayım bu kadar basit.

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. info@enesyilmaz.org burdan ulaşabilirsiniz

        Sil
      2. Enes bey bakanlık tarafından Mega Holdings Belgeleri iptal edildi dediğiniz gibi araştırma yapıldı haklısınız ! Mega Holdings Yasaklandı Geçmiş Olsun
        https://megaholdingsmagdur.wordpress.com/ Mega Holdings Yasaklanmış!

        Sil
      3. Mega magdur hala ayaktayiz 😃😃

        Sil
      4. Mega magdur hala ayaktayiz 😃😃

        Sil
    101. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      YanıtlaSil
    102. https://megaholdingsmagdur.wordpress.com/ Mega Holdings Yasaklanmış!

      YanıtlaSil
    103. Bir tane insan cikipta ne insan kacakciligini ne sayisal lotoyu nede iddaayi tartismiyor ama konu mega olunca herkez kahramanca yazi yaziyor... aman kanmayin aman etmeyin die birakin dosrum bu ayaklari once adam olunda gidin iddaa oynayan gifip indan kacakciligi uyusturucu satanlarin karsisina cikinda sonra konusun meydan bos salliyosunuz. Mega genc nesle vizyon yukluyor kitap okutuyor ama kahve milleti burda bilsede konusuyor bilmesede neyseeeeee

      YanıtlaSil
    104. Microsoft sertifikalı bir sistem uzmanıyım. Yabancı şirketlerde çalışmaktayım. Yine IT tarafında çalışmakta olduğum onlarca Web tasarımcı arkadaşım var. Web konusunda çok bilgi sahibi değilimdir açıkcası. Zamanında bu Mega saçmalığını tanımaya zorlandım(İşgüzar bir arkadaşım sayesinde). Anladığım kadarıyla bu arkadaşlar Domain ve Hosting satmaya çalışmıyor zaten. Ki gittiğim o seminer saçmalığında Domain+Hosting hizmetinin 3 yıllık 200-250TL civarında satın alınacbileceğinden bahsedildi. Bana kalırsa daha ucuz da neyse.. Bu arkadaşlar Easybuilder' ı satmaya çalışıyorlar. Ancak piyasada benzer ve ücretsiz olan çok muadil ürün var. Geçen sene Web tasarımcı bir arkadaşın, eniştesi için Wordprees' de yaptığı bir siteyi gördüm ve ağzım açık kaldı. Wordprees' in bu kadar yetenekli olduğunu bilmiyordum açıkcası. Tasarımcı arkadaş ''Bazen kodla uğraşasım gelmiyor, bununla yapıyorum. ''EE nasıl olmuş sence'' diyince, vallahi hayran kaldım dedim. Sonra biraz kurcalayınca aslında Wordprees ile mükemmel işler yapılabileceğini gördüm.

      Konu aslında şu; Bu adamlar Network Marketing işi yaptıkları için ne sattıkları önemli değil. Bugün Web hizmeti, yarın patates satarlar. Web hizmeti satmalarının amacı, çoğu insanın bu konuda bilgisiz olması ve Web sitesi kur, zengin ol diye saçmalayabilme özgürlükleri. EasyBuilder denilen zımbırtıya bu kadar para verilmez. Amaç birşeyi satmak(bu vibratör bile olabilir) ve piramit sistemini oluşturmak.

      Türkiye' de bu tarz, yattığın yerden para kazan şirketleri dönem dönem tavan yapmıştır. Bizim Milletimiz de köşeyi dönmeye meraklı olduğu için, bu şirketlere hep inanmış ve sonunda mağdur olmuşlardır. Maalesef ki bu şirketin sonu da diğerleri gibi olacaktır, yani yine patron kazanacaktır:)

      YanıtlaSil
    105. bu mega holdings gercekten dolandırıcı bende kuzenime güvenip girdim sorgu suhal sormadan.. insana hayal satmaktan başka birşey değil..

      YanıtlaSil
    106. 1. si mega holdings in expertiz raporuna tubitaktan ulaşabilir ve ürünün resmi olarak piyasa değerinin altında olduğunu görebilirsiniz.
      2. si hayal sattığını idda edenler bu işten para kazanamayan tembel kimselerdir. emek verirsen kazanırsın bu kadar net. Ayrıca network ta ürün tavsiye edilir kimse zorla almak zorunda değildir. tavsiyede, kullanmadığın değil kullanılan ürün için olur. çiğköfteyi sevmeyip satan çiğköfteciler dolandırıcı olmuyor da kullandığı ürünü sadece tavsiye ederek satışını gerçekleştiren mega holdings çalışanları mı dolandırıcı oluyor güldürmeyin :)
      3. sü mega holdings size vaad vermez. yada web master olacaksınız demez. kısa sürede kolay tasarım yapabilecek seviyeye gelmenizi sağlar. evet kodlarla da yapılabilir fakat öğrenmesi ve öğretmesi zordur. web masterlar en az 6-7 yıl harcıyorlar biliyorsunuz ki. herkesin ayırcak bu kadar zamanı olduğunu düşünmüyorum(şahsi fikrimdir).
      4. sü kimse çalışanlardan ötürü şirketi kötülemesin. bir bıçakla ekmekte kesebilirsin adamda öldürebilirsin. kullanan kişiye bağlıdır değil mi ?
      5. si son olarak konunun uzamaması için şunu söylüyorum.iyi bir sanatçı değilsen çok iyi bir eleştirmen olursun ve eleştiri sadece gizli hayranlıktır :)

      YanıtlaSil
    107. sana katılıyorum sizlerin paylaşımlarını birleştirerek birşeyler yapmaya çalıştım lütfen bu konuyu paylaşmak için bloglarımızda takipte kalalım http://antimegaholdings.blogspot.com.tr/

      YanıtlaSil
    108. Kardeşlerim sakın ama sakın bu işe adım atmayın. Bakın, bu iş bir kere İslâm hukuk anlayışına aykırı ve haram. Bu küresel bir kapitalist lobi olup belirli bir ürün üzerinden değil; piramidik bir sistem üzerinden sisteme dâhil ettiğin üyeler üzerinden kâr elde etmeyi amaçlayan aşşalık bir düzen. Kısaca sana geçirilen menkul kıymeti başkasına geçirerek ilerleme metodu. Peki o başkası kim? Eş dost değil mi? İşte bu da bu işin ayrı bir Çirkinliği...

      YanıtlaSil
    109. Bakın gençler şimdi herşeyi bir kenera bırakın ve beni dinleyin. Övüp bitiremediğiniz ürününüzle ilgili bir sorunum oldumu sanal ofisten Türkçe mesaj atıyorum. Bizim ekip onu İngilizceye çeviriyor. Sonra honkonga gönderiyor. Tabi bu arada adamların mesaisi bitiyor. Ertesi gün mesai başlayınca tekrar cevap yazıyorlar bu sefer bizimkimler çevirecek diye beklerken bizimkilerin mesaisi bitiyor. Ulan 4 yıldır İngiliz dili edebiyatı okuyorum bırakın ben çevireyim direk konuşup halledeyim. 2. Saçmalık E-ticaret sistemi var diyorsanız 7/24 desteğiniz olacak. E-ticaret lan bu boru mu ? 3. Saçmalık: arkadaş hesabı alırken o kadar bilgilerimi gönderiyorum yine Tom teng diye bir Ada'mın adı geçiyor domain bilgilerinde. 4. Saçmalık ben bu bilgileri değiştirmek istediğimde merkez onayı istiyor. 5. Saçmalık hadi ben bu bilgileri bu kadar uğraşıp değiştirdim(tabi o ara mesai bitti) hala başkasının Mail'i var mail değişikliği yaptırmıyor. 6. Saçmalık parasını verdiğim ürünün düdüğünü ben çalamıyorum. Yani dns değiştirmek istiyorum merkeze mesaj at bizimkiler İngilizceye çevirsin mesai bitsin diğer mesai başlasın bu sefer bizimkiler onu Türkçe çevirsin bana yollasın mesaileri bitsin bla bla. Arkadaş Networks işinde mesai olmaz. Olamaz. 7. Saçmalık e ticaret var diyorsunuz koymuşsunuz bir sistem allah affetsin bir insan bu kadar saçmalayabilir. Dandik bir sistem . 8. Saçmalık: bakın ürünü aldık sınırsız destek diyorsunuz teknik desteğe koymuşsunuz birilerini kızcağız benim bilgilerimi göremiyorken ben sorunumu çözmesini bekliyorum boşuna küfür ettiriyorsunuz. 9. Saçmalık diyorum ki ben reiki 2yim hala bana kişisel gelişim, peynirimi kim kaptı, başarı hikayeleri okuyup duruyorlar. Ben 5 yıl önce bitirdim tüm bunları reiki 2yim diyorum yok hala devam ediyorlar peynirini kim kapmış. Tek elle tutulacak yanı network yapacaksanız yani birilerini bulup altınıza ekleyerek para kazanacaksanız Web sitesi yapmadan, e ticaret yapmadan, destek beklemeden, birilerinin gazlaması size iyi geliyorsa bu işe girin yoksa yukarıda tüm söylediklerimle karşılaşırsınız.

      YanıtlaSil